hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

politie masina noapte jucu

Soferul dispărut din mașina lovită de tren la Jucu a fost găsit – unde era și ce s-a întâmplat după accident

O maşină lovită de tren găsită vineri noaptea la calea ferată, la Jucu, a pus în mişcare poliţia, după ce şoferul nu a fost găsit la locul accidentului.

Sâmbătă dimineaţă în jurul orei 5, poliţia a fost anunţată de la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Cluj-Napoca că la spital s-a prezentat un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Căianu Vamă. Acesta ar fi fost şoferul maşinii implicate în evenimentul de la Jucu.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că şoferul conducea maşina dinspre Jucu de Mijloc spre şoseaua principala şi din cauza faptului că nu s-a asigurat corespunzător, autovehiculul a fost acroşat de trenul de persoane Sighetu Marmaţiei – Cluj-Napoca, a declarat Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

După identificarea şoferului, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Bărbatul a povestit poliţiştilor că s-a speriat şi a fugit de la locul accidentului.

Oamenii legii nu au descoperit alte nereguli în acest caz.

Accident misterios la Jucu – trenul a lovit o mașină, șoferul nu e nicăieri – VIDEO

sus(0)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns