hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

sosea noapte trafic

Soferii se pierd noaptea pe șoseaua Cluj-Gherla-Dej „Ajungi sa circuli pe contrasens și nu-ți dai seama!”. Compania de Drumuri vine cu explicații

Despre condiţiile proaste în care se circulă pe DN1C, de la Jucu la Gherla şi apoi spre Dej se vorbește de un an de zile. Cel mai bine știu cum stă treaba șoferii, care s-au trezit cu maşinile zgâriate din cauza criblurii, iar pe timp de noapte n-au mai ştiut pe unde să o ia, din lipsa marcajelor rutiere.

Pe şoseaua aflată în stare foarte bună s-au turnat toamna trecută straturi subţiri (șlamuri), dar lucrările au fost de calitate îndoielnică şi au apărut denivelări. La începutul verii 2017 a fost reluată operaţiunea, cu încă un rând de tratament.

In ultimul an, şoferii care au străbătut zona pe timp de noapte au condus ca chiorii. „Mergi înainte, dar nu vezi mai nimic, nu poţi da faza lungă, că-l orbeşti pe cel din faţă, la ce circulaţie este pe aici. Mergi cu faza scurtă şi la un moment dat nici nu mai ştii dacă mergi bine sau eşti pe contrasens!„, spune un şofer din Gherla, ofticat de situaţia neplăcută.

Problema este mai gravă între localităţi, unde drumul naţional este cufundat în întuneric.

DN 1C se află în administraţia Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Ca urmare a unei adrese din partea Gherla INFO pe acest subiect, CNAIR aduce explicații.

În toamna anului 2016 s-au executat lucrări de straturi subţiri (șlamuri) pe sectorul DN 1C între localităţile Cluj-Napoca şi Dej. Din cauza că pe anumite porţiuni au apărut neconformităţi, aceste straturi foarte subţiri au fost refăcute în anul 2017.

Menţionăm că aceste lucrări de remediere au fost executate pe cheltuiala constructorului.

Lucrările de premarcaje şi marcaje rutiere pe DN1C (Cluj-Dej) au început la data de 4 septembrie 2017.

După recepţionarea lucrărilor de premarcaj se va realiza marcajul rutier de separare a sensurilor de circulaţie şi de delimitare a părţii carosabile în cel mai scurt timp posibil.

CNAIR

sus(4)jos(33)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

2 comentarii

  1. Nu stiu cine va avea curajul sa semneze receptia lucrarii ! Este de o calitate mizerabila!!!

    sus(8)sus(0)

Lasă un răspuns