taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
accident salaj marius ciont gherla

Sofer din Gherla decedat in accident in Salaj – VIDEO

Un barbat orginiar din Gherla si-a pierdut viata joi, in urma unui accident produs in judetul Salaj. Evenimentul s-a produs dimineata in jurul orei 8 între localităţile Romînaşi şi Ciumărna.

In urma verificarilor, poliţiştii au stabilit faptul că şoferul unei autoutilitare Volkswagen, în vârstă de 53 ani, originar din Gherla, a efectuat o manevră de depăşire neregulamentară (pe o porţiune de drum în curbă la dreapta, pe care depăşirea este interzisă, semnalizată corespunzător prin indicator rutier şi marcaj continuu) a unei căruţe care circula în faţa sa, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat coliziune frontală cu un autotren Scania, inmatriculat in Bucuresti, condus regulamentar de Ioan M., de 44 de ani, din Apahida.

În urma impactului, şoferul autoutilitarei a decedat, iar conducătorul autotrenului a fost rănit uşor. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Persoana decedata, Marius Ciont, originar din Gherla, era stabilit de cativa ani in Cluj-Napoca, si participa cu regularitate la meciuri de volei cu echipa locala OldBoys.

sus(3)jos(21)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns