hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

accident bmw stalp corpadea apahida geaca cluj

Sofer din Geaca şi un tânăr de 19 ani răniţi în accident la Apahida. Un BMW s-a facut praf pe un stâlp – FOTO

Doi tineri, de 19 si 26 de ani, au fost răniţi grav în urma unui accident de circulaţie produs pe raza comunei Apahida, în localitatea Corpadea.

Ziardeapahida.ro scrie ca accidentul s-a produs în noaptea de 11/12 martie, în jurul orei 3.15.

accident bmw stalp corpadea apahida geaca clujDin constatarile poliţiştilor a rezultat că un tânăr de 26 ani din comuna Geaca, în timp ce conducea autovehiculul pe DN16, dinspre Mociu spre Apahida, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului.

Maşina, un BMW, a părăsit şoseaua şi a intrat în plin în gardul unei case de pe marginea drumului, lovind şi un stâlp de electricitate.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a şoferului şi a unui tânăr în vârstă de 19 ani, din Apahida.

Intervenţie de două ore a pompierilor

In urma apelului la 112, la locul accidentului au intervenit două autospeciale de descarcerare ale pompierilor de la Detaşamentul 1 Cluj-Napoca şi doua ambulanţe, una de prim ajutor şi una de terapie intensivă.

Pompierii au găsit două victime încarcerate, care au fost scoase cu dificultate dintre fiarele contorsionate. Intervenţia a durat două ore, a declarat plt. adj. Ciprian Cornea, purtătorul de cuvânt al ISU „Avram Iancu” Cluj-Napoca.

Cei doi răniţi au fost preluaţi de SMURD şi transportaţi la Unitatea de Primire a Urgentelor din Cluj-Napoca.

foto: Zoli, Facebook

sus(6)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj pufarom

Lasă un răspuns