locuri de munca cluj constructii salariu muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

milanotur agentie transport persoane italia germania telefon pretlocuri de munca gherla dej cluj angajare sofer tir italia salariu

locuri de munca gherla dej cluj umerase scoala soferi gherla dej cluj pret promo auto

Sirenele au răsunat la exerciţiul de alarmare. Unde sunt adăposturile pentru populaţie în Gherla – VIDEO

Joi dimineaţă în jurul orei 10,30 a răsunat sirena de alarmare a populaţiei în centrul oraşului, în cadrul unui exerciţiu desfăşurat la nivel naţional pentru testarea şi verificarea unor echipamente din componenta sistemului de înştiinţare, avertizare şi alarmare în situaţii de protecţie civilă.

Exerciţiul a verificat fluxurile de transmitere a mesajelor de înştiinţare către autorităţi şi modul de funcţionare a mijloacelor de alarmare a populaţiei (sirene), existente la nivelul comunităţilor.

Prima sirenă care s-a auzit a fost cea de pe acoperişul primăriei, urmată după un sfert de ora de cea de la liceul „Petru Maior”. A răsunat alarma şi în Piaţa Unirii, de la sirena de pe blocul cu farmacia, dar şi pe strada Clujului, la Sortilemn.

video, în continuare

Ioan Borbel, şeful serviciului pentru situaţii de urgenţă Gherla spune că exerciţiul de joi a funcţionat în parametri normali, iar un raport pe acest subiect a fost înaintat ISU Cluj.

Adăposturile din Gherla

Deşi nu au fost vizate de exerciţiul de alarmare, adăposturile pentru situaţii de urgenţă din oraş sunt extrem de importante pentru protecţia populaţiei în caz de urgenţă.

Principalele adăposturi existente sunt în subsolul primăriei şi în subsolurile de la liceele „Ana Ipătescu” şi „Petru Maior”. În cazul în care acestea nu fac faţă, mai există subsoluri la diverse clădiri (biserici etc.)

sus(4)jos(11)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns