irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
protest penitenciar sindicat snlp

Sindicalistii din penitenciare ies in strada: „Muncim pe datorie, rusine sa va fie!”

In jur de 500 de sindicalisti din Sindicatul National al Lucratorilor de Penitenciare (SNLP) urmeaza sa participe la mitingul „Muncim pe datorie, rusine sa va fie!” joi, 13 august 2015, incepand cu ora 9, la sediul Administratiei Nationale a Penitenciarelor din Bucuresti.

Mitingul vine ca urmare a nerespectarii ultimatumului (10 august) stabilit de SNLP pentru plata integrala a drepturilor salariale restante de opt luni.

In functie de raspunsul angajatorilor, SNLP va continua protestele pe termen nedeterminat.

Incepand cu data de 13 august 2015, toti salariatii din penitenciare vor purta banderole negre, insemnand sustinerea actiunilor declansate de SNLP si de doliu, pentru pierderea demnitatii unei profesii.

Sindicalistii mai anunta intr-un comunicat organizarea unei conferinte de presa, in data de 12 august, ora 12, la sediul Blocului National Sindical din Bucuresti, in cadrul careia vor fi detaliate revendicarile si se va prezenta calendarul de actiuni sindicale decise de SNLP. La conferinta participa presedintele BNS, Dumitru Costin.

Gabriel Bunea, liderul SNLP Gherla si vicepresedinte al BNS Cluj, a declarat urmeaza sa ia parte la miting, alaturi de 10 lucratori din Penitenciarul Gherla. In cursul serii de miercuri, acestia pornesc spre capitala.

La mitingul organizat de SNLP sunt asteptati sa ia parte 300-500 de lucratori din intregul sistem peniteciar din Romania.

penitenciar snlp protest gherlapenitenciar snlp protest gherla

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

8 comentarii

  1. Pentru toti g*** nemultumiti de la puscaria Gherla, care mint cu nerusinare ca lucreaza pe datorie vreau sa le transmit ca Becker angajeaza muncitori platiti la zi, cu forme legale.

  2. Pentru cuvantul cenzurat de gherlainfo imi fac mea culpa. Se poate inlocui insa cu succes cu explicatia…specie de om „bine crescuta” din cauza traiului bun si al nepasarii (ex. cel mai elocvent liderul lor de sindicat)

  3. Såråcuţii de ei , tare milå imi este de ei ,toti bugetarii fac proteste peste proteste,haideti Sa facem SI noi muncitorii de la privati proteste ,be baga cineva in seama ? Ca doar ne permitem la salariile PE care le avem

  4. Mă tată, cine nu ar păzi porci pentru 4500 de lei pe lună, dar nu sunt atâtea posturi de porcar. De vină este statul, că a transformat puşcaria în pension de domnişoare, şi gardienii în guvernante cu simbrie… :P

  5. Bravo lor pt ca isi cer drepturile ,noi ne multumim SI cu puţin

  6. Drepturile?! Care drepturi?! In tara asta cate categorii de cetateni sunt? Cu drepturi si fara drepturi? De vina nu este statul, ca nu mai suntem in comunism. Din pacate romanii n-au inteles asta nici dupa 25 de ani. In democratie statul ar trebui sa fim noi, cetatenii, reprezentati in parlament de oameni onesti si pregatiti. Eu nu inteleg cum dracu mai puteti pune botu la povesti de-astea…nu-ti convine?! fa-te si tu gardian sau militian sau fa-ti sindicat si alte tampenii de genul asta. Daca am fi toti militieni si gardieni cine ne-ar plati? Unde s-ar mai gasi inca un popor de idioti care sa munceasca pentru a plati taxe pentru cei cu drepturi?

  7. Si sigur ca cer deblocarea posturilor ca no…termina progeniturile lor si trebuiesc angajate in sistem.
    Cum naiba suna…gardian din tata-n fiu?! Medic, profesor, inginer,…mai zic, meserii prin care poti sa spui ca faci ceva si nu doar pentru tine ci si pentru semenii tai. Dar astia?! Toata familia pe generatii. Banuiesc ca pentru gherleni asta nu e demult o noutate. Si daca e atat de rau si…huuuooo si jos si datorie…cum mama dracului se face ca-s generatii de generatii acolo?!

Lasă un răspuns