hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

gradinita veseliei gherla pompieri dej simulare incendiu

Simulare de incendiu şi evacuare la Grădiniţa Veseliei. Pompierii de la Dej au arătat copiilor tehnica din dotare – FOTO

Un exercițiu de simulare intervenție și evacuare în caz de incendiu a fost organizat luni la Grădinița Veseliei din Gherla, împreună cu reprezentanții Detaşamentului de Pompieri de la Dej din cadrul ISU Cluj.

La semnalul dat cu ajutorul soneriei, copiii au lăsat toate preocupările din grupe și au părăsit clădirea grădiniței respectând indicațiile primite, astfel încât, evacuarea s-a produs rapid și fără panică.

galerie foto: imagini de la exerciţiu

galerie foto gherlaDupă evacuare au fost verificate clasele de către educatoare pentru a nu exista copii rămași în interior.

Echipajul de pompieri de la ISU Dej, sosit la fata locului, a procedat la limitarea si lichidarea unui presupus incendiu. După terminarea exercitiului, pompierii au prezentat copiilor măsurile de prevenire și de comportare în cazul unui incendiu, echipamentul din dotare, au explicat celor mici la ce folosește fiecare echipament.

Copiii au avut ocazia să poarte câteva minute casca de pompier, dar și șansa de a pune întrebări pompierilor prezenți la exercițiu.

„Mulțumim echipajului de pompieri de la Dej, doamnei Fulop Daniela – cadrul tehnic responsabil de activitatea PSI și SSM din grădiniță precum și întregului personal care s-a implicat cu responsabilitate pentru a desfășura o activitate de succes”,  a transmis directorul grădiniţei, Măriuca Chiorean.

sus(6)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns