hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

pompieri liceu maghiar gherla simulare

Simulare de incendiu la liceul cu predare în limba maghiară – VIDEO

Au rasunat sirenele pompierilor joi dimineata la liceul cu predare in limba maghiara de pe strada Fermei.

In jurul orei 10.30 a fost programata o simulare de incendiu, la care au intervenit doua autospeciale ale pompierilor de la serviciul voluntar Gherla, doua autospeciale de la Detasamentul de Pompieri din Dej, un echipaj SMURD si politia.

Exercitiul a vizat pentru prima data unitatea de invatamant care a intrat in functiune din toamna anului trecut, acomodarea pompierilor cu zona in vederea unei reactii rapide in caz de situatie de urgenta.

galerie foto: imagini de la simulare

galerie foto gherlaCopiii aflati la scoala au asistat la simulare cu mare interes, au aplaudat interventia pompierilor iar la final, cativa mai norocosi au avut ocazia sa urce in nacela autospecialei cu scara a pompierilor gherleni.

video, in continuare

sus(10)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns