taxi gherla telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
pompieri liceu maghiar gherla simulare

Simulare de incendiu la liceul cu predare în limba maghiară – VIDEO

Au rasunat sirenele pompierilor joi dimineata la liceul cu predare in limba maghiara de pe strada Fermei.

In jurul orei 10.30 a fost programata o simulare de incendiu, la care au intervenit doua autospeciale ale pompierilor de la serviciul voluntar Gherla, doua autospeciale de la Detasamentul de Pompieri din Dej, un echipaj SMURD si politia.

Exercitiul a vizat pentru prima data unitatea de invatamant care a intrat in functiune din toamna anului trecut, acomodarea pompierilor cu zona in vederea unei reactii rapide in caz de situatie de urgenta.

galerie foto: imagini de la simulare

galerie foto gherlaCopiii aflati la scoala au asistat la simulare cu mare interes, au aplaudat interventia pompierilor iar la final, cativa mai norocosi au avut ocazia sa urce in nacela autospecialei cu scara a pompierilor gherleni.

video, in continuare

sus(10)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns