hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon locuri de munca gherla dej cluj sofer distributie mariflor

masina somes gherla pompier

Si-a lăsat mașina în parcare la benzinărie și a găsit-o în Someș – VIDEO

Un șofer care oprise la o benzinărie din Gherla nu și-a mai găsit mașina la ieșire.

Totul s-a petrecut marți, aproape de miezul nopții. Omul a parcat autovehiculul în curtea unei benzinării de pe strada Clujului și a intrat la restaurant. După câteva momente a ieșit afară și a înlemnit: mașina nu era nicăieri!

S-a uitat în stânga, s-a uitat în dreapta, nimic! „Cineva mi-a furat mașina!”, a fost primul gând. A început să se uite în toate părțile și când a vâzut ce s-a întâmplat, a rămas perplex. Parcarea era mărginită de brațul mort al Someșului, iar mașina, un Opel, era căzută în apă și se scufunda încetișor.

Barbatul a dat rapid alarma, iar la locul evenimentului a intervenit poliția și pompierii voluntari de la SVSU Gherla, cu două autospeciale.

A fost solicitat și sprijinul unei firme de tractare, care după aproape o oră a reușit, cu două mașini, între care un Hummer, să tragă afară mașina plină de apă.

Se pare că, în grabă, șoferul a lăsat mașina scoasă din viteză.  Parcarea era în pantă, iar mașina autovehiculul rămas fără control a luat-o lin la vale, până a căzut în Someș.

video în continuare – scoaterea mașinii din apă

Acesta nu este primul incident de acest gen petrecut în parcarea respectivă. In urmă cu aproape patru ani, un alt autovehicul  oprit pe margine a căzut în apă.

Un şofer a plonjat cu maşina în apa braţului mort al Someşului – VIDEO

sus(1)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns