hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

chiosc tigari gherla

Si-a cumparat un pachet de ţigări, dar înăuntru era altceva. Surprizele abia începeau – VIDEO

Un tânăr care şi-a cumpărat un pachet de ţigări de la un chioşc din zona gării a avut surpriza să descopere că în pachet se află cu totul altceva.

Evenimentul s-a petrecut luni seara în jurul orei 21. După ce a cumpărat ţigările, tânărul a apucat să se îndepărteze, însă când a vrut să îşi aprindă o ţigară şi a deschis pachetul, a văzut cu stupoare că în interior se află mototolită… o bucată de hârtie igienică.

Tânărul s-a întors la chioşc şi i-a arătat vânzătoarei ce a găsit în pachet, însă aceasta nu a vrut să creadă povestea. „Oricine poate să vină cu un pachet de ţigări gol şi să spună că a găsit înăuntru hârtie igienică!”, i-ar fi spus aceasta. Clientul i-a reproşat vânzătoarei că nu i-a dat bon fiscal, că să poată dovedi că a cumpărat pachetul cu câteva minute înainte.

El a mai cerut să vorbească cu patroana, iar vânzătoarea i-a dat-o la telefon, însă nici aşa problema nu s-a rezolvat.

video, în continuare

Abia după ce tânărul a ameninţat că cheamă poliţia şi presa, vânzătoarea a fost de acord să-i dea un alt pachet. Numai că, în momentul când l-a deschis, s-a produs o nouă surpriză: avea în interior tot hârtie igienică. Chiar şi al treilea pachet de ţigări deschis avea acelaşi conţinut.

În cele din urmă, la magazin a sosit patroana, care pentru a rezolva conflictul, a găsit un pachet care avea înăuntru ţigări şi l-a dat clientului. După insistenţe, acesta a primit şi un bon fiscal.

„Am întrebat la ANAF, nu suntem obligaţi să dăm bon fiscal clientului dacă acesta ia marfa şi pleacă. Ce să facem, să fugim după el prin oraş?”, a explicat femeia.

Ea a mai spus că este posibil să se fi produs o încurcătură între pachetele goale expuse la geam şi cele pentru vânzare. „Voi verifica şi cine e de vină, va plăti!”

sus(5)jos(49)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Poate este o nouă campanie împotriva fumatului. 😀

    sus(4)sus(2)

Lasă un răspuns