taxi gherla telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
biserica speranta gherla penticostal

Seri de muzică creştină la biserica „Speranţa” – FOTO

Amatorii muzicii creştine din Gherla au avut parte în weekend de trei seri speciale. În oraş nostru nu există operă sau filarmonică, dar funcţionează Biserica Creştină „Speranţa” de pe strada Plugarilor, unde an de an, în prima lună se organizează tradiţionala serie de evanghelizare cu invitaţi.

Sunt seri speciale, unde pe lângă mesajul biblic, muzica şi poezia creştină ocupă un loc important. Aşa s-a întâmplat şi la sfârşitul săptămânii, când frumoasa şi impozanta sală de rugăciuni s-a umplut, iar cei prezenti au savurat din plin cântecele şi piesele instrumentale.

În prima seară, Cuvântul Domnului fost rostit de pastorul clujean Ionuţ Brad, iar partea muzicală a fost asigurată de tânăra solistă Emanuela Hiticaş, care a prezentat nu mai puţin un repertoriu bogat şi variat.

In seara urmatoare a fost invitat pastorul Nelu Brie din Sibiu, iar programul muzical a fost susţinut de grupul vocal „Rugul aprins” din Toflea, prezent si cu alte ocazii la Gherla.

galeriefoto: imagini de la eveniment – foto Catalin Borodi

galerie foto gherlaÎn ultima zi a seriei de evanghelizare, mesajul biblic a fost transmis de pastorul clujean Gheorghe Amza. În cadrul slujbei a evoluat corul mixt a Bisericii Creştine „Speranţa”, care a cântat şi în serile anterioare.

Tot în weekend, astfel de seri de evanghelizare şi de muzică creştină au avut loc şi la Biserica Penticostală nr. 1 de pe strada Ştefan Cel Mare, pastor Ioan Petric, unde crestinii au asistat la programul muzical susţinut de grupul vocal al Bisericii Penticostale „Muntele Sionului” din Baia Mare, iar despre urgenţele vieţii a vorbit pastorul Relu Moldovan din Cluj-Napoca. Au mai fost invitaţi slujitori ai lui Dumnezeu din Oradea şi Hunedoara.

În curând şi la Biserica Baptistă „Vestea Bună” vor fi organizate seri speciale de muzică creştină.

Szekely Csaba

sus(17)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns