mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca gherla ortho medimar incaltaminte

Seară de romanțe la Gherla, dupa 22 de ani – spectacol pentru sufletele romantice – VIDEO

Au fost chiar şi tineri duminică seară la Seara de romanţe, un spectacol cum nu a mai avut loc la Gherla din 1995. Adolescenţii au venit să fie alături de părinţi şi bunici, iar aceștia au avut ocazia să asculte cântece de dragoste şi suflet, aşa cum n-au mai facut-o de mult.

Spectacolul de la restaurantul Transilvania i-a atras pe surprinzător de mulţi melomani, iubitori de muzică fină, care n-au mai avut parte din timpuri memorabile de o serată de poveste.

galerie foto – imagini de la eveniment

galerie foto gherlaAu interpretat cântece de neuitat Ileana Viorica Ghețe, Maria Szelyes, Claudia Bal, Crina Bujiță, Maria Nemeş, Marius Szelyes, Felicia Borz, Alexandru Kutas, Petru Rotar, Ghiţă Neamţu şi Bogdan Gabudean. Talente locale care au încântat prin repertoriu şi care au oferit publicului ocazia de a fredona cele mai frumoase romanţe.

Interpreţii au fost acompaniaţi de orchestra “Lăutarii Ardeleni”, condusă de Alexandru Bob Siminic, iniţiatorul acestui eveniment. Este unul dintre puţinii oameni care se mai străduieşte să aducă în actualitate muzica instrumentală tradiţională de la Gherla, dar si cantecele de odinioară. „Am vrut sa aduc prin muzică puțină bucurie în sufletele celor de varsta a treia”, a declarat acesta.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul primăriei Gherla, iar vedetele serii au primit diplome din partea primarului Ioan Neselean.

A fost o seară minunată, în care toată lumea a uitat de griji pentru câteva ore, la un pahar de poveste, în acorduri de vioară şi acordeon, ca în timpurile de altădată.

video – selecțiuni din spectacol

src=”https://www.gherlainfo.ro/din-arhive-ii-recunoasteti-seara-de-romante-la-gherla-in-1995-si-o-surpriza-placuta-pentru-melomani-video/

sus(5)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns