hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

sofer bmw gherla dumala muresan cristian dumitru

„Schumacher” de Gherla a câştigat un proces cu poliţia, după ce a fost prins circulând cu 176 km/h

Un sofer din Gherla a reusit sa dea peste cap toate socotelile politistilor: dupa ce a fost prins la volan cu viteza mult peste limita legala, apoi amendat usturator, barbatul a contestat procesul verbal in instanta si a obtinut anularea.

Cum s-a intamplat

Intr-o zi din noiembrie 2015, tanarul circula cu un autovehicul marca BMW dinspre Cluj-Napoca spre Gherla.

La Iclod, radarul. Soferul a povestit ca politistii s-au luat dupa el, iar la Livada a fost inregistrat cu aproape 180 km/h. Cu sirenele pornite, politia l-a oprit pe vitezoman, i-a ridicat permisul pe loc si i-a aplicat o amenda frumusica: aproape 1.000 de lei.

Permisul inapoi, amenda anulata. Cum asa?

Fara permis si amendat, cu orgoliul atins la maximum, soferul se revolta: si alti participanti la trafic circulau cu viteza mare, dar numai el a fost taxat. Ca urmare, se hotaraste se atace in instanta procesul verbal intocmit de politie. O face in timp util, astfel ca isi primeste permisul inapoi, pana la sentinta judecatorului.

In inregistrarea video facuta de politisti, pusa proba la dosar, BMW-ul de Gherla apare la distanta mare, iar numarul de inmatriculare nu este vizibil.

Acestea au fost argumente suficiente pentru Judecatoria Gherla, care a dat in urma cu cateva zile sentinta:  anularea procesului verbal. Judecatorul l-a mai scapat pe „Schumacher” de plata amenzii de 945 de lei, iar punctele amenda aplicate au fost anulate.

Deocamdata Inspectoratul de Politie Cluj nu a atacat decizia instantei.

sus(35)jos(166)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj pufarom

4 comentarii

 1. Ce Șumaher domnilor , asa se numesc mai nou criminalii? Si inca se mai si lauda nerusinatu
  Uite ce fata de p*** are si mai si conduce pe deasupra
  Apoi te miri ca mor oameni nevinovati
  Asta mai mult de roabă nu merita sa conducă

  sus(57)sus(23)
 2. Am scapat de Parazit si ne-am ales cu asta acuma. Cineva trebuie sa fie tot timpul.

  sus(40)sus(21)
 3. da...mai nou in tara asta legea e pentru hoti... ,,fura ca te scapam noi. ,, ... ar trebui sa stea unpic dupa gratii... sa se invete minte j***. noroc ca nu avea viteza mai mare... poate lua un pom sau cap de pod si scapa tara de un g***.

  sus(21)sus(10)

Lasă un răspuns