hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

sceneta elevi ana ipatescu liceu gherla

Scenetă muzicală cu elevii de la liceul ”Ana Ipătescu”, în cadrul parteneriatului cu școala Polski Trambesh din Bulgaria – FOTO

Un rol deosebit de important în stabilirea relațiilor și interrelațiilor, precum și în asigurarea unei participări afective a elevilor în comunicare, îl au dramatizările. Elevii clasei a III-a B de la Liceul Teoretic ”Ana Ipătrescu” au prezentat un program artistic, activitate în cadrul Parteneriatului Internațional Educațional cu școala din Polski Trambesh, Bulgaria.

În pregătirea scenetei s-au derulat mai multe etape: alegerea tematicii, distribuirea rolurilor, procurarea recuzitei, alegerea și confecționarea ținutei.

Dramatizarea – jocul de creație propulsat de motivația existențială – organizează o întreagă țesătură de relații a personalității, contribuind la stabilirea de relații pozitive între elevi. Interpretarea rolurilor constituie unul dintre cele mai favorabile momente în exersarea vorbirii afective și a socializării, datorită comunicării intense ce se stabilește între elevi.

galerie foto: imagini de la spectacol

galerie foto gherlaTematica scenetei ”Povața greierului” se referă la cele două personaje contrastante, care, în final ajung la o înțelegere. Copiii și-au intrat în rol, reușind să evidențieze elementele contrare: bucurie-tristețe, simpatie-antipatie, entuziasm-deprimare, iubire-ură.

Publicul, constituit din elevii claselor a III-a și a IV-a, a fost impresionat de naturalețea interpretării, apreciind implicarea colegilor în redarea scenelor impuse de context. Decorurile, muzica și costumele au completat jocul de creație al copiilor. Elevii au fost îndrumați de doamna profesor în învățamantul primar, Ana Mureșan.

sus(9)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj alcem constructii muncitorcoafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

Lasă un răspuns