hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

biserica gherla ortodox strada clujului

Sărbătoare de hram la Parohia Gherla III

Biserica Ortodoxă îi prăznuiește în fiecare an, în data de 16 august, pe Sfinții Martiri Brâncoveni. Cinstirea lor este o obligație morală ținând cont de dimensiunea jertfei lor pentru apărarea credinței și a neamului românesc.

Pentru Biserica nouă a Parohiei Gherla III, această zi va fi prilej de sărbătoare întrucât, aceasta, i-a primit ca ocrotitori pe martirii brâncoveni în anul 2014, cu ocazia sfințirii ei.

Miercuri, 16 august 2017, de la ora 10, un sobor de preoți va oficia Sfânta Liturghie în biserica pomenită și vor cinsti memoria celor care și-au sacrificat viața pentru credința străbună. La finalul Sfintei Liturghii, părintele Benedict Vesa, secretar eparhial al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, care va conduce soborul, va rosti un cuvânt de învățătură.

hram biserica gherla III

Chiar dacă este zi peste săptămână și nu este însemnată cu roșu în calendar, pentru toți credincioșii ar trebui să fie o zi de mare sărbătoare. De fapt, prăznuirea Sfinților Brâncoveni, ar trebui să fie o sărbătoare națională. E important să nu uităm nicicând dimensiunea jerfei acestei familii în numele credinței strămoșești și să menținem trează conștiința aparteneței la un neam, care a odrăslit astfel de oameni și la o credință bimilenară pe care porțile iadului nu o vor birui.

sus(11)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns