locuri de munca anut gherla dej cluj escape

fast food km 0 gherla comenzi livrari la domiciliu

festival celtic beclean bistrita 2018

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj pizzerie gherla strand kimbo livrare la domiciliu restaurant bar grill telefon scoala soferi auto permis promo gherla dej cluj

biserica gherla ortodox strada clujului

Sărbătoare de hram la Parohia Gherla III

Biserica Ortodoxă îi prăznuiește în fiecare an, în data de 16 august, pe Sfinții Martiri Brâncoveni. Cinstirea lor este o obligație morală ținând cont de dimensiunea jertfei lor pentru apărarea credinței și a neamului românesc.

Pentru Biserica nouă a Parohiei Gherla III, această zi va fi prilej de sărbătoare întrucât, aceasta, i-a primit ca ocrotitori pe martirii brâncoveni în anul 2014, cu ocazia sfințirii ei.

Miercuri, 16 august 2017, de la ora 10, un sobor de preoți va oficia Sfânta Liturghie în biserica pomenită și vor cinsti memoria celor care și-au sacrificat viața pentru credința străbună. La finalul Sfintei Liturghii, părintele Benedict Vesa, secretar eparhial al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, care va conduce soborul, va rosti un cuvânt de învățătură.

hram biserica gherla III

Chiar dacă este zi peste săptămână și nu este însemnată cu roșu în calendar, pentru toți credincioșii ar trebui să fie o zi de mare sărbătoare. De fapt, prăznuirea Sfinților Brâncoveni, ar trebui să fie o sărbătoare națională. E important să nu uităm nicicând dimensiunea jerfei acestei familii în numele credinței strămoșești și să menținem trează conștiința aparteneței la un neam, care a odrăslit astfel de oameni și la o credință bimilenară pe care porțile iadului nu o vor birui.

sus(11)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns