hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program taxi gherla star sova telefon dej cluj

asociatia pro vita bucurestinisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

pizza gherla livrare la domiciliu edinio telefon meniu cherestea depozit materiale constructii ciment gherla dej cluj telefon

pavaje boltari gherla iclod dej cluj pret telefon

hram biserica gherla

Sărbătoare de hram la biserica Sfânta Treime

Biserica Ortodoxă „Sfânta Treime” a parohiei Gherla III de pe strada Clujului a sărbătorit luni hramul frumosului lăcaş de cult, sfinţit acum trei ani.

Numeroşi creştini din oraş şi din împrejurimi au fost prezenţi la această sărbătoare, un moment important în viaţa oraşului.

Slujba religioasă a fost oficiată de de pr. prof. univ. dr. Stelian Tofana de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca. In cuvântul său, acesta a scos în evidenţă importanţa acestei mari sărbători duhovniceşti, spunând că „este sărbătoarea fiecăruia dintre noi care suntem prezenţi la hramul celei mai noi biserici ortodoxe din localitate”.

Pornind de la pilda lui Avraam, s-a îndemnat la dragoste, ataşament şi exemplu de sacrificiu, pe care trebuie să-l aibă cu toţii faţă de cel care a creat lumea şi o conduce cu mult har.

hram biserica gherla

Invitatul a fost înconjurat de un sobor de preoţi, în frunte cu preotul paroh al Bisericii „Sfânta Treime” din Gherla, părintele protopop Iulian Paul Isip, care, la rândul său, a mulţumit tuturor participanţilor pentru prezenţa la acest moment.

În cadrul slujbei a cântat corul bisericii condus de Alexandra Timandi, fiind prezenţi şi membrii corului ATCOR, condus de dirijorul Adriana Baciu.

La sfârşitul slujbei, copiilor prezenţi la sărbătoarea hramului lăcaşului de cult le-au fost oferite dulciuri, iar toţi creştinii au fost invitaţi la o agapă frăţească.

Szekely Csaba

foto: Facebook

sus(11)jos(0)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylocuri de munca gherla iclod fundatura angajare ferma salariu

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefonapartament vanzare bloc gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns