hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

salam vin masline cascaval

S-a deschis carmangeria Pasini, cu salam și cârnați, produse tradiționale italiene – mai gustos, mai sănătos (P)

Pentru cei care vor să guste specialități de salamuri, făcute doar cu carne și condimente aduse Italia, ori salam picant, cu vin și usturoi, dar și specialități de cârnați pentru grătar, s-a deschis carmangeria „PASINI”.

Carmangeria Pasini a deschis un magazin de prezentare, unic în zona noastră. Tot aici se prepară si se uscă salamurile și cârnații de gratar – cunoscuți sub denumirea de „salsice italiană”.

carmangerie pasini gherla salam

carmangerie pasini gherla salam carmangerie pasini gherla salam

Carmangeria ofera cumpărătorilor produse crude și uscate – salam simplu, salam picant, salam cu zeamă de usturoi și vin, precum și cârnați pentru gratar, simpli ori cu usturoi și cu vin.

La prepararea acestora se folosește doar carne și ingrediente naturale, cu condimente aduse din Italia.

Produsele sunt de calitate superioară și se adresează clienților care sunt dispuși să plătească un ban în plus pentru un produs mai gustos și mai sănătos decât cele din magazinele obișnuite.

Ca recomandare, salamul se taie în felii foarte subțiri, pentru a-i simți pe deplin gustul.

carmangerie pasini gherla salam

Carmangeria PASINI are sediul la intrarea în Gherla dinspre Cluj, la șoseaua principală, sat Băița nr. 2. Programul este de luni până vineri, de la 8-12 și 14-19, iar sâmbăta de la 9-13. Telefon: 0749.931.553.

sus(3)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns