hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

scoala politie cluj rezultate admitere 2017

Rezultatele la admitere la Scoala de Agenți de Poliție Cluj. Cei mai mulți admiși sunt din alt județ

S-a finalizat concursul de admitere sesiunea 2017, organizat de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

După proba scrisă de verificare a cunoștințelor de limba română și o limbă străină (engleză sau franceză), susținută sâmbătă, 9 septembrie, 150 de tineri – 48 de fete și 102 băieți – au fost declarați admiși.

Cele mai multe puncte, 99 din 100 posibile, au fost obținute de o tânără din județul Suceava. Ultimul punctaj de intrare a fost de 77 de puncte.

scoala politie cluj rezultate admitere 2017

Dintre tinerii declarați admiși, cei mai mulți sunt din județul Maramureș – 25, 17 sunt din județul Suceava, câte 16 provin din județele Bihor și Cluj, 12 din județul Sălaj, câte 9 din județele Alba și Bistrița-Năsăud, câte 7 din județele Arad și Gorj, 6 din Botoșani, 5 din județul Hunedoara, câte 4 din Mureș și Satu Mare, câte 3 din județele Neamț și Timiș, câte 2 din județele Harghita, Sibiu și Vâlcea și unul din județul Caraș-Severin.

În urma redistribuirii, șase candidați care au susținut examenul de admitere la școala clujeană de poliție au fost admiși pe locurile rămase neocupate la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră ”Avram Iancu” Oradea.

Cele șase locuri alocate la școala clujeană de poliție minorității rome, rămase neocupate, au fost redistribuite candidaților români, în vreme ce cele trei locuri alocate altor minorități etnice au fost ocupate. De asemenea, tot în urma redistribuirii, doi candidați aparținând altor minorități, care au susținut examenul de admitere la școala clujeană, au fost admiși pe locurile rămase neocupate la Școala de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani.

sus(23)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj pufarom

Lasă un răspuns