hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

revelion sampanie

Revelion Tradițional 2018 la Restaurantul Transilvania. Petrecerea continuă și a doua zi! (P)

Intrarea în noul an trebuie sărbătorită cum se cuvine, iar Restaurantul Transilvania din Gherla are o oferta de nerefuzat pentru cea mai importantă noapte a anului: un REVELION TRADIȚIONAL!

Traditie înseamnă și muzică bună, adevărată, intrepretată de soliști și instrumentiști, pentru gusturi alese, de toate genurile, pentru toate vârstele. Atmosfera va fi întreținută de Mircea Mocan, soliști de valoare, acompaniați de orchestra „Lăutarii Ardeleni”, condusă de maestrul Alexandru Bob Siminic.

Si pentru cei mai tineri, tentația ar putea fi mare să încerce un altfel de revelion, în care muzica aleasă va curge în difuzoare. Pentru ei și pentru toți ceilalți, un D.J. va oferi un program cu cele mai bune melodii de petrecere.

Bunătățile tradiționale vor sta la loc de cinste pe masă, într-un meniu cu patru feluri, prăjituri, șampanie și băutură după pofta inimii.

Petrecerea va începe la ora 21 și se va întinde până în zorii zilei.

Tradiția mai spune că petrecerea de Anul Nou continuă și pe 1 ianuarie. Chiar așa se va întâmpla și acum, pentru că gazdele țin la etichetă și se respectă: în prima zi din noul an, de la ora 15, toată lumea este așteptată să revină la restaurant, unde se pregătește un nou meniu, dîn care nu lipsesc sărmăluțele fierbinți, băuturile și muzica fină.

Nu mai rămâne decât să îți alegi o ținută care să te puna în valoare și să te pregătești pentru Noul An 2018!

Informații suplimentare și rezervări se pot face la telefonul 0743.25.77.41, până în data de 22 decembrie 2017.

sus(0)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns