taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
protest gherla

Protest la Gherla împotriva graţierii şi amnistiei. 300 de oameni în marş prin oraş. Premierul a anunţat retragerea ordonanţei – VIDEO

Sloganuri impotriva guvernului si a PSD au rasunat sambata seara pe strazile  orasului. Un grup de aproximativ 300 de persoane, tineri si varstnici, mamici si copii, reprezentanti ai partidelor politice din opozitie, au luat parte la un mars prin care si-au exprimat nemultumirea fata de recentele modificari aduse in Codul Penal.

video, in continuare

La ora 17 a inceput in parculetul din centrul orasului un protest spontan, anuntat pe Facebook. Apoi protestatarii au facut un tur prin cartiere, chemand la solidaritate.

Participantii la mars au purtat pancarte prin care si-au exprimat nemultumirea fata demasurile luate de guvern. S-a scandat „PSD – Ciuma rosie”, „Dragnea, nu uita, tara asta nu-i a ta”, „DNA sa vina sa va ia”, „Iesiti din casa, daca va pasa”, „Nu stati la ferestre,  haideti la proteste”.

galerie foto: imagini de la protest

galerie foto gherlaColoana de demonstranti a fost insotita de echipaje de jandarmi si politie, care au asigurat desfasurarea fara incidente a marsului.

In cursul serii de sambata, premierul Grindeanu a anuntat  retragerea ordonanetei de urgenta care a provocat numeroase proteste in intreaga tara.

video: imagini de la marsul prin oras

 

sus(98)jos(20)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

1 comentariu

  1. Pot sa spun ca aseara am avut intalnire cu cei mai frumosi oameni. Aseara am facut cea mai frumoasa plimbare. Aseara am fost aplaudati de la geamuri. Aseara am fost cu totii uniti. De azi inainte vom fi si mai uniti. UNITI ...SALVAM... TOATA ROMANIA !!!!

    sus(121)sus(35)

Lasă un răspuns