taxi gherla telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
gradinita casuta fermecata gherla copii

Proiectul Kalokagathia la Grădinița Căsuța Fermecată: ,,Ca să fim copii voinici, facem sport încă de mici!” – FOTO

La Grădinița ,,Căsuța Fermecată” a avut loc miercuri lansarea proiectului național Kalokagathia, intitulat la nivelul grădiniței ,,Ca să fim copii voinici, facem sport încă de mici”.

Proiectul se va desfășura pe parcursul anului școlar și are scopul de a stimula stimula interesul pentru educație fizică și sport în rândul preșcolarilor.

Prima activitate din proiect a fost deschisă de dansul preșcolarilor grupelor ,,Albinuțelor”, ,,Jopajtasok” și ,,Torpek” și a fost presărată cu diverse demonstrații sportive.

galerie foto: imagini de la activitate

galerie foto gherlaAu urcat pe scenă majoretele Queens Dancing, pregătite de Andreea Sabo, perechea de dansatori sportivi Ingrid Farago și Aștilean Eduard de la Clubul Crystal Top Dance, îndrumați de Răzvan Lazăr, copiii de la Clubul Sportiv Total Sport, antrenați de Tibor Gergely, cu o demonstrație de karate, trupa Silly Billy și instructorul de dans Olimpiu Sipos și o echipă de sportivi de la Clubul Sportiv Firekick-boxing, antrenați de Paul Florean.

Activitatea s-a  încheiat cu un dans comun, la care au luat parte copiii, părinții și invitații.

Din echipa de proiect fac parte educatoarele Magda Hideg, Joo Erzsebet, Daniela Rus, Sipos Erzsebet, Szabo Ildiko și Monica Tanasă. „Promitem activități sportive interesante și diverse, atât pentru copii, cât și pentru părinți, pe toată perioada de desfășurare a proiectului”, spune directorul gradinitei, Aurelia Danko.

sus(7)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns