hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

liceu petru maior gherla elevi poezie

Profesor clujean în mijlocul elevilor de la liceul „Petru Maior”, la cercul de lectură şi creaţie

Preocuparea de a oferi elevilor accesul la cultură, la valorile autentice, a fost principalul obiectiv al activității de vineri, 24 martie 2017, organizate în cadrul Cercului de lectură și creație „Condeiul gândului”, de la Liceul Teoretic „Petru Maior” Gherla.

Activitatea l-a avut ca invitat de onoare pe profesorul clujean Costea Cornel, în prezent cadru didactic al liceului din Gherla, care a acceptat cu generozitate invitația prof. Monoșes Cosmina, coordonatoarea cercului și a încântat membrii cercului cu lectura câtorva dintre creațiile domniei sale, unele inspirate chiar de frumusețea orașului Gherla.

galerie foto: imagini de la activitate

galerie foto gherlaElevii au avut ocazia de a adresa intrebări referitoare la sursele de inspirație ale poetului, scopul creației, activitatea sa de scriitor, volumele publicate, dar și de a primi aprecieri sau recomandări, privind valoarea creațiilor literare pe care le-au citit în cadrul activitatii.

La final a luat cuvântul Edmund Dujardi, președintele Cenaclului „Ion Apostol Popescu”, care a invitat elevii talentați să participe la activitațile organizate de scriitoriişi poeţii gherleni, să preia stafeta activitatilor culturale care, în opinia domniei sale, au nevoie de energia și creativitatea lor.

sus(6)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns