taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
geaca plantare copaci

Primăvara înverzeşte mai tare la Geaca – sute de copăcei plantaţi de copii şi părinţi – FOTO

O nouă pădurice se naște pe Valea Legiului din comuna Geaca,  în urma activității realizate cu ocazia „Zilei Voluntarilori Mici”.

Dacă în luna decembrie a avut loc proiectul „Camionul de Crăciun”, în cadrul căruia elevii au fost răsplătiți cu daruri de către asociația Tășuleasa Social, de această dată a fost rândul „revanşei”, printr-o activitate de voluntariat. Și ce poate fi mai frumos decât o activitate în aer liber?

La sfârşitul săptămânii, elevii de la Școala Gimnazială Geaca au plantat copaci, în cadrul unui parteneriat cu asociația Tășuleasa Social. Sase sute de puieţi au fost sponsorizați de Primaria comunei Geaca.

galerie foto: imagini de la activitate

galerie foto gherlaOrganizarea s-a făcut rapid, cu patru echipe de lucru. O echipă a plantat în jurul Bazei Sportive „Unirea Geaca” din Lacu, a doua a plantat tuia în curtea școlii, a treia și-a desfășurat activitatea pe Valea Legiului, iar cea de-a patra echipă a plantat la Școala Primară „Nicolae Fekete-Negruțiu” din Sucutard.

Câțiva preșcolari și elevi din ciclul primar au fost însoțiți de părinți pentru a finaliza cu succes activitatea. Cu toţii au profitat de timpul frumos, îmbinând utilul cu plăcutul.

Nu este pentru prima dată când elevii din Geaca participă la o astfel de activitate benefică naturii. Pe lângă numeroasele activități de ecologizare a spațiilor verzi din comuna, elevii sunt înscriși și în concursul de educație ecologică „Școala Zero Waste”, organizat şi desfăşurat de Asociația EcoStuff România.

Cristina Ardelean

sus(22)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns