taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
geaca plantare copaci

Primăvara înverzeşte mai tare la Geaca – sute de copăcei plantaţi de copii şi părinţi – FOTO

O nouă pădurice se naște pe Valea Legiului din comuna Geaca,  în urma activității realizate cu ocazia „Zilei Voluntarilori Mici”.

Dacă în luna decembrie a avut loc proiectul „Camionul de Crăciun”, în cadrul căruia elevii au fost răsplătiți cu daruri de către asociația Tășuleasa Social, de această dată a fost rândul „revanşei”, printr-o activitate de voluntariat. Și ce poate fi mai frumos decât o activitate în aer liber?

La sfârşitul săptămânii, elevii de la Școala Gimnazială Geaca au plantat copaci, în cadrul unui parteneriat cu asociația Tășuleasa Social. Sase sute de puieţi au fost sponsorizați de Primaria comunei Geaca.

galerie foto: imagini de la activitate

galerie foto gherlaOrganizarea s-a făcut rapid, cu patru echipe de lucru. O echipă a plantat în jurul Bazei Sportive „Unirea Geaca” din Lacu, a doua a plantat tuia în curtea școlii, a treia și-a desfășurat activitatea pe Valea Legiului, iar cea de-a patra echipă a plantat la Școala Primară „Nicolae Fekete-Negruțiu” din Sucutard.

Câțiva preșcolari și elevi din ciclul primar au fost însoțiți de părinți pentru a finaliza cu succes activitatea. Cu toţii au profitat de timpul frumos, îmbinând utilul cu plăcutul.

Nu este pentru prima dată când elevii din Geaca participă la o astfel de activitate benefică naturii. Pe lângă numeroasele activități de ecologizare a spațiilor verzi din comuna, elevii sunt înscriși și în concursul de educație ecologică „Școala Zero Waste”, organizat şi desfăşurat de Asociația EcoStuff România.

Cristina Ardelean

sus(22)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns