angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

geaca plantare copaci

Primăvara înverzeşte mai tare la Geaca – sute de copăcei plantaţi de copii şi părinţi – FOTO

O nouă pădurice se naște pe Valea Legiului din comuna Geaca,  în urma activității realizate cu ocazia „Zilei Voluntarilori Mici”.

Dacă în luna decembrie a avut loc proiectul „Camionul de Crăciun”, în cadrul căruia elevii au fost răsplătiți cu daruri de către asociația Tășuleasa Social, de această dată a fost rândul „revanşei”, printr-o activitate de voluntariat. Și ce poate fi mai frumos decât o activitate în aer liber?

La sfârşitul săptămânii, elevii de la Școala Gimnazială Geaca au plantat copaci, în cadrul unui parteneriat cu asociația Tășuleasa Social. Sase sute de puieţi au fost sponsorizați de Primaria comunei Geaca.

galerie foto: imagini de la activitate

galerie foto gherlaOrganizarea s-a făcut rapid, cu patru echipe de lucru. O echipă a plantat în jurul Bazei Sportive „Unirea Geaca” din Lacu, a doua a plantat tuia în curtea școlii, a treia și-a desfășurat activitatea pe Valea Legiului, iar cea de-a patra echipă a plantat la Școala Primară „Nicolae Fekete-Negruțiu” din Sucutard.

Câțiva preșcolari și elevi din ciclul primar au fost însoțiți de părinți pentru a finaliza cu succes activitatea. Cu toţii au profitat de timpul frumos, îmbinând utilul cu plăcutul.

Nu este pentru prima dată când elevii din Geaca participă la o astfel de activitate benefică naturii. Pe lângă numeroasele activități de ecologizare a spațiilor verzi din comuna, elevii sunt înscriși și în concursul de educație ecologică „Școala Zero Waste”, organizat şi desfăşurat de Asociația EcoStuff România.

Cristina Ardelean

sus(22)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns