hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj umerase la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pret

primarie ogrezeni fumat

Primarul care și-a făcut o AROGANȚĂ uriașă – mesajul șoc de pe o primărie din Giurgiu – FOTO

Viaţa bate filmul şi filmul bate câmpii, era o replică dintr-un moment umoristic de pe vremuri. Cea mai bună dovadă că e chiar aşa vine dintr-o comună din Giurgiu, unde primarul face legea.

Pe clădirea primăriei a apărut recent un banner uriaş, pe care scrie „În această instituţie, în cabinetul primarului SE FUMEAZĂ ORIUNDE, ORICÂND, ORICE (LEGALE)! Fuck UE! Fuck NATO! Fuck USA! Şi p-ăia de la Bucureşti!”

Replica primarului, probabil sătul să fumeze în frig, pe la colţuri, nemulţumit de legea anti-fumat, iniţiată chiar de PSD, partidul din care face parte, este inspirată din filmul „California Dreamin”. Pe scurt, un şef de gară a devenit faimos în 1999, când a oprit trenurile armatei americane care se îndreptau spre Kosovo, pentru că acestea nu aveau documentaţia necesară. Omul nu s-a lăsat impresionat de americani şi nu i-a lăsat să treacă.

video în continuare – scevența din film

jean jipa primar ogrezeni giurgiuJean Jipa se numeşte primarul PSD din comuna Ogrezeni, judeţul Giurgiu, care a făcut aceasta „aroganță”. Edilul este în fruntea comunei din 2004, când a câştigat alegerile din partea PD.

În 2008 a redevenit primar din partea PDL, în 2012 din partea PNL, iar în 2016 a câştigat primăria cu 75%, candidând din partea PSD.

Reporterii care l-au căutat pentru a lămuri care e povestea cu bannerul războinic de pe primărie nu l-au găsit.

Au aflat însă că bannerul a fost făcut în urmă cu un an, când s-a dat legea anti fumat.

Un angajat al primariei a dat și o explicație năstrușnică pentru cele întâmplate: în peretele primăriei erau niște găuri, care au fost acoperite chiar cu bannerul buclucaș.

 

sus(5)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns