hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon centru gama gherla dej locuri de munca angajare vanzator fotograf gherla dej cluj craciun

panou intrare gherla

Primăria vrea panouri de 1 miliard la intrarea în oraș – VIDEO

Sunt vreo 25 de ani de când se tot asfaltează străzile din oraș, așa că primăria Gherla a hotărât că e nevoie să îi răsplătească pe locuitorii orașului, care și-au plătit cum au putut taxele și impozitele, cu ceva nou și nemaivăzut: panouri uriașe la intrarea în oras.

Pentru patru panouri, primăria vrea să plătească în jur de 1 miliard de lei vechi. Minunata veste a fost adusă la cunoștință publică la ședința de consiliu de miercuri.

Ideea panourilor de la intrarea în oraș nu este nouă, ea vine încă din 2015, când au fost pregătiți în acest sens vreo 500 de milioane de lei vechi. Cum minunea nu s-a produs, în 2016 suma s-a dublat: 1 miliard de lei.

buget gherla panouri

foto: extras buget cheltuieli primăria Gherla 2016 (mii lei)

Vreți panouri?” ar fi fost întrebarea democratică, strigată de la balconul mai-marelui orașului, cu vreo sută de ani în urmă. „Daa, daaa, vrem panouri!„, „Uriașe să fie?” „Daaa, cele mai uriașeeee!” ar fi strigat norodul, exaltat și înnebunit de această mare bucurie, căzută pe neașteptate pe capul lui.

Din fericire, noi avem norocul (ne-a pus Dumnezeu mâna în cap) să apucăm vremuri moderne, când prea multe întrebări înseamnă pierdere de timp. Dar dacă tot n-a fost întrebată de vrea panouri au ba, pe banii ei, populația ar putea fi întrebată măcar pe ce culoare le vrea.

Așa că, la ședința de la primărie, un funcționar a informat stimabila audiență a consilierilor că populația ar trebui consultată despre cum ar vrea să arate aceste panouri.

Cel mai sincer a fost fostul primar, pe vremea căruia pare că s-a născut, pe căi nebănuite, această idee strașnică. După ce s-a arătat mai mult decât încântat de noile panouri, care ar trebui făcute în vreo patru feluri, dar și pentru a grăbi lucrurile, Marius Sabo a apreciat că nu mai e timp de pierdut și că populația poate fi consultată prin faptul că este înștiințată.

Asa că nu mai e timp de pierdut, dragă cetățean al municipiului Gherla. Alege, ce model de panou vrei, că vine bunăstarea peste noi. Si peste bucuroșii care vor încasa un miliard pentru patru panouri.

video: discuțiile din ședința de consiliu

sus(5)jos(79)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

4 comentarii

 1. Panourile de la intrarea în oraș trebuie să aibă doar un rol informativ şi nu unul decorativ sau de cult ca să coste atât de mult. Probabil vor fi pictate de un pictor celebru. La intrarea în marile orașe europene eu nu am văzut niciodată panouri care să impresioneze şi care să aibă un alt rol decât să informeze șoferii despre localitatea în care intră, indiferent dacă a fost Viena, Munchen sau o localitate mică. Autoritățile locale ar trebui să se îngrijească să mai adune câinii din oraș care se înmulțesc exponențial şi devin tot mai agresivi, în special de pe străzile din jurul parcului şi să facă niște sensuri giratorii în intersecțiile aglomerate.

  sus(60)sus(1)
  •  Noi,cetatenii ar trebui sa fim intrebati daca dorim sau nu panouri sofisticate. Un panou informativ e suficient cat sa stie trecatorul ce oras "minunat" tranziteaza.....Spitalul e varza , scoala e pericol pt.copii, cresa nu ne trebuie , ca ..... pt.ce? , dar panourile sa fie cat mai scumpe.... centrul sa fie cat mai frumos , ca sa facem impresie buna....."Marul e frumos si rosu in exterior , dar pe dinauntru e totul putred". Vedeti necesitatile si prioritatile cetatenilor , ca ei va platesc!!!!

   sus(54)sus(0)
 2. Asa mai, vopsiti pe dinafara frumos gardul ca inauntru ii dezastru. Toate orasele din judetul Cluj si-au asfaltat strazile centrale numai in Gherla zici ca circuli pe drumuri de țara cu masina..!! Si pe trotuare numai belti ca sa avem peste ce sarii sau ocoli dupa fiecare ploaie. Sa vada strainii ce trec pe centura ce tablii frumoase avem !! Pupa-v-ar Mustaciosu' de meseriasi....S*** si N***, doi "navetisti" .....dintr-un birt in altul...

  sus(66)sus(1)
 3. Risipirea banului public, si marirea tuturor taxelor si impozitelor de orice fel. Politica PSD la nivel national. Ma mir ca Romania mai exista ca si tara, pentru ca nu vorbin de coruptie aicim ci de jecmaneala pe fata atat din exterior cat si din interior. Inca nici nu se mai chinuie sa isi ascunda faptele, e mai usor sa dea o ordonanta de urgenta prin care legalizeaza hotia.

  sus(45)sus(3)

Lasă un răspuns