hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

fotbal unirea dej atletic olimpia gherla

Prima probă de foc în amicale pentru Atletic Olimpia Gherla la meciul cu Unirea Dej

Pe stadionul din parcul municipiului Dej s-a disputat marţi seara meciul de verificare dintre echipa locală Unirea şi Atletic Olimpia Gherla.

Jocul vine după întâlnirea prietenească de sâmbătă a gherlenilor cu echipa de amatori a noului sponsor, AROBS Transilvania.

De această dată, gherlenii au evoluat împotriva unei echipe mult mai experimentată şi deosebit de ambiţioasă. La gazde s-a simțit că se pregătesc deja de o săptămâ în vederea noului sezon fotbalistic, bifând a doua întâlnire de verificare, după ce în primul meci au câştigat cu 8-2 în faţa formaţiei Vulturul Mintiu Gherlii din liga a IV-a.

În prima repriză oaspeţii au evoluat bine şi şi-au creat multe faze de gol, dar vârfurile grupării antrenată de Kilin Csaba nu au reușit să fructifice ocaziile.

fotbal unirea dej atletic olimpia gherla

Partida încheiată aproape pe întuneric s-a terminat cu scorul de 3-1 (2-1) pentru gazde. Golul gherlenilor a fost marcat de Sâmboan, în minutul 41.

La sfârşitul săptămânii Unirea Dej mai susţine un joc amical acasă cu Performanţa Ighiu (liga a III-a), în timp ce Atletic Olimpia este programată duminică, 13 august, în Cupa României, împotriva echipei AS Borşa (liga a V-a), în deplasare.

Szekely Csaba

 

sus(5)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

Lasă un răspuns