hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

ghita munteanu concert gherla strand baja pool

Prima petrecere de vară cu Ghiţă Munteanu în concert la Baja Pool Gherla (P)

Începutul verii este sărbătorit la ştrandul Baja Pool din parcul mare al oraşului cu o primă petrecere, care s-ar putea întinde până dimineaţa.

Vineri, 16 iunie 2017, la ora 21, este anunţat primul concert estival, un spectacol 100% live cu Ghiţă Munteanu. Artistul revine de fiecare dată cu plăcere la Gherla pentru a oferi un program muzical antrenant, cu piese de petrecere, dar şi de suflet.

În acelaşi timp, clienţii sunt aşteptaţi cu oferte speciale, din care nu vor lipsi băuturile fine.

Preţul unui bilet este de 20 de lei, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0754 578 414.

„Muzică bună avem, distracţia e din partea casei, tu vino, cu voia bună şi gaşca de prieteni… Şi hai să facem încă un chef până în zorii zilei, pentru că lumea bună se adună la Baja Pool Gherla”, este îndemnul organizatorilor pentru toţi cei care ştiu să petreacă cu adevărat.

ghita munteanu concert gherla strand baja pool

sus(4)jos(18)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj pufarom

7 comentarii

 1. Oare de ce am un sentiment ciudat ca o sa barnaie boxele si o sa inceapa cocalarii sa-si dedice una alta pana la 8 dimineata. Cantaretul...treaba lui, treaba se impute dupa ce se consuma pizza imbibata-n bere si coniac si incep dedicatiile pe ritm preotesc. Adica se pominesc mai multe nume decat duminica-n biserica.

  sus(43)sus(6)
  • Sper sa nu se auda iar pana la mine lalaiala aia greu de suportat. Printre cei care apreciaza asa ceva sunt indivizii care arunca cu scaune prin birturi, dau cu cutitele/pumnii/picioarele in oameni, sparg sticle de asfalt, etc. Din pacate in ultima vreme s-au inmultit astfel de evenimente prin oras. Si nu toate apar la stiri, mai sunt si cazuri nemediatizate. A scazut nivelul de siguranta in oras.

   sus(47)sus(7)
  • Seamana oarecum cu ceea ce a fost joi si vineri noaptea in centru, muzica aceea exagerat de urlatoare se auzea peste tot, geamurile si vitrinele cladirilor din zona vibrau de la boxele scenei... nesimtire si lipsa de bun simt din partea organizatorilor.

   sus(28)sus(37)
   • Muzica de vineri noapte din centru chiar ca era prea urlatoare, aici clar au gresit organizatorii desi cum am vazut au existat sesizari anterioare din partea celor care locuiesc acolo in aceasta privinta, insa care au fost total disconsiderate.
    Dl primar se pare ca a uitat de problemele de acest gen care au fost in zona respectiva atat sub mandatul sau de viceprimar cat si in timpul mustaciosului (reclamatii din cauza nerespectarii programului de liniste).

    sus(32)sus(20)
 2. Vad ca unora nu prea le convine adevarul... Cum era in acel cantec : "Oficial totul merge bine"

  sus(22)sus(19)
 3. Carcotasilor care tot dati negative sunteti de tot rasul ! De ce nu acceptati si alte pareri si opinii decat cel al vostru ?! Unii mai si muncesc si nu petrec pe banii parintilor. Chiar nu puteti petrece in mod civilizat si ca sa nu deranjati odihna altora ?! Nu va pasa de nimeni si de nimic, doar sa petreceti si nu conteaza daca de la asta toti bastinasii din jur nu pot dormi. Sa va vad cand inaintati in varsta si nu veti putea odihni din cauza petrecaretilor, dragilor nu veti ramane tineri in vecii vecilor...

  Referitor la situatia cu seara tineretului sau cum o fi fost botezata petrecerea respectiva, in tarile din vest asa ceva cu muzica electronica si cu nivel sonor asa de puternic NU se organizeaza in buricul targului cum se face la noi. Se organizeaza zilele orasului dar locatiile sunt alese in asa fel incat sa nu perturbe linistea locatarilor afectati, pentru "decibeli" in aer liber si pentru functionarea cluburilor exista reguli stricte, nu ca la noi ca deschidem unde si ce vrem, fara acordul vecinilor si al locatarilor din zona respectiva.

  sus(53)sus(24)

Lasă un răspuns