taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
expozitie foto gherla polski trambesh centrul turistic

Prietenia dintre Gherla şi oraşul Polski Trambesh din Bulgaria, în expoziţie foto la Centrul Turistic

Centrul Turistic Gherla, tot mai activ implicat în viaţa culturală a oraşului, a avut o iniţiativă excelentă când s-a oferit să găzduiacă expoziţia de fotografii „Polski Trambesh”. Având în vedere că municipiul Gherla întreţine mai multe legături internaţionale, organizatorii s-au gândit să prezinte publicului aceste oraşe din Franţa, Elveţia, Germania, Ungaria şi Bulgaria.

Din 1 martie a venit rândul Bulgariei. Este vorba de oraşul Polski Trambesh, cu care municipiul Gherla a dezvoltat relaţiile in ultimii doi ani. Cele 50 de fotografii expuse în sala din centrul oraşului prezintă aspecte din localitatea din ţara vecină, dar şi momente importante ale întâlnirilor dintre reprezentanţii celor două comunităţi.

Cea mai recentă vizită a delegaţiei din Gherla a avut loc toamna trecută şi a constituit un pas important al colaborarii în diverse domenii. Contactul cu bulgarii a apărut în urma unui proiect Comenius derulat de Liceul Teoretic „Ana Ipătescu”, rod al activităţii depuse de cadrele didactice din unitatea de învăţământ.

galerie foto: imagini de la expoziţie

galerie foto gherlaLa vernisajul expoziţiei de fotografie, care a avut loc pe 2 martie, a fost amenajat şi un stand cu obiecte şi medalioane primite de la gazdele din Bulgaria.

Monica Pătac, managerul Centrului de Informare Turistică, a înmânat exponentului Mircea Corăbean şi unor membri ai Asociaţiei de prietenie Gherla – Polski Trambesh, organizatori  ai evenimentului, diplome de excelenţă, semn al preţuirii de care se bucură aceşti gherleni cu o largă deschidere spre colaborare internaţională.

Expoziţia poate fi vizitată până pe 12 martie 2017, de luni până vineri, între orele 9,00-15,00.

Szekely Csaba

sus(3)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns