taxi gherla telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
rotary club gherla presedinte bikfalvi marton

Preşedinte nou la Rotary Club Gherla – VIDEO

De la 1 iulie începe un nou an rotarian, iar la Rotary Club Gherla a avut loc o festivitate de predare a mandatului de la actualul preşedinte la următorul. Evenimentul s-a desfăşurat vineri seara, la restaurantul Mariflor.

La final de mandat, Vasile Petean a făcut o sinteză a evenimentelor din ultimul an. „A fost un an cu satisfacţii, împlinişi şi amintiri de neuitat. Fiecare eveniment a constituit pentru mine un examen, sper că am reuşit în parte, cu sprijinul colegilor„, a spus acesta. „Am condus un autocar imaginar, cu 23 de pasageri. După o călătorie de un an de zile, am ajuns azi la destinaţie şi îl predau noului preşedinte, cu 27 de pasageri şi în stare de funcţionare”.

Vasile Petean a mulţumit colegilor, dar şi soţiei care i-a fost alături.

galerie foto: imagini de la eveniment

galerie foto gherlaA urmat ceremonia de predare a mandatului către următorul preşedinte, Bikfalvi Mihai. Acesta a transmis salutul său celor prezenţi, rotarieni de la cluburile din Gherla, Dej, Năsăud, Petroşani şi Kozarmisleny – Ungaria.

Este o sarcina de răspundere, de implicare şi de respect pentru scopurile şi principiilor Rotary„, a spus noul preşedinte. „Voi continua proiectele de parteneriat cu celelalte cluburi, cu care avem o relaţie specială. Îmi propun ca Rotary Gherla să fim în continuare o echipa unită, puternică, model de seriozitate, implicare şi respect în tot ceea ce facem pentru cei din jur şi pentru familiile noastre„.

El a anuntat şi echipa cu care va lucra: Tiberiu Bărăian – secretar şi vicepreşedinte, Vasile Morar – trezorier.

În numele prieteniei, noul preşedinte a închinat o cupă de şampanie în cinstea celor prezenţi, în aplauzele acestora.

video, în continuare

sus(6)jos(29)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns