taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
gherla concurs kaufland educatie rutiera concurs

Premii pentru copiii care cunosc regulile de circulatie – concurs la Kaufland – FOTO

Şcoala gimnazială Nr. 1 din Gherla a fost printre puţinele şcoli din judeţul Cluj alese să participe la un program de educaţie rutieră pentru elevi. Selectarea s-a datorat rezultatelor de excepţie obţinute de elevi în ultimii ani, sub îndrumarea profesorului Dorel Verde.

Programul desfăşurat la nivel naţional a fost organizat de United Way Romania, în parteneriat cu Poliţia Română – direcţia rutieră, Ministerul Educaţiei Naţionale, organizaţia „Tineri pentru tineri” şi Kaufland România. Lanţul de magazine a sponsorizat acţiunea cu materiale diverse – 600 de broşuri, 600 de lanterne şi 600 de brăţări reflectorizante, care au fost împărţite elevilor din toate clasele şcolii.

galerie foto 1: patrula şcolară în acţiune

galerie foto gherlaDupă parcurgerea manualelor şi activităţi cu patrula şcolară, desfăşurate timp de trei zile la o trecere de pietoni din apropierea unităţii de învăţământ, sâmbătă dimineaţă a avut loc în parcarea Kaufland etapa finală. Această a constat în parcurgerea unui traseu cu semne rutiere, iar la capătul acestuia, pe participanţi i-au aşteptat biletele de răzuit, cu premii.

Au participat la eveniment copii însoţiţi de părinţi sau bunici, cadre didactice, directorul unităţii de învăţământ Liliana Pop, organizatorii şi, desigur, poliţiştii.

galerie foto 2: concurs la Kaufland

galerie foto gherlaLa final, cu emoţii, s-au aflat câştigătorii celor aproximativ 300 de premii: o bicicletă cu cască de protecţie, trotinete, skateboard-uri, ghiozdane, rucsaci, bidoane pentru apă, insigne, dulciuri. De menţionat că fiecare elev a câştigat cel puţin un premiu.

Scopul acţiunii a fost disciplina rutieră în rândul celor mici, educarea în spiritul siguranţei rutiere, mai ales ca pietoni.

sus(6)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns