taxi gherla telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
predarea cheii liceu maghiar gherla szamosujvar

Predarea cheii la Liceul cu predare în limba maghiară – FOTO

Ziua de 24 mai a fost o zi festivă in viața tuturor elevilor de la Liceul Maghiar. A fost o zi deosebit de importantă, deoarece a fost prima absolvire de la inaugurarea acestui lăcaș de educație și cultură.

Festivitea absolvirii a început cu ora de diriginție, unde diriginții celor două clase terminale, Pap Attila – clasa a XII-a A și Bányai Beatrix – clasa a XII-a B, au strigat pentru ultima dată catalogul clasei.

Apoi cele două clase au coborât în curtea școlii, în aplauzele colegilor mai mici, iar apoi au traversat podul de lemn din curtea școlii, construit pentru această ocazie, considerând liceul maghiar ca o punte de legătură între comunitățile din Câmpia Transilvaniei.

Festivitatea a continuat cu un scurt moment artistic realizat de clasele a XI-a.

Clasele terminale și-au luat rămas bun de la colegii lor mai mici și de la profesori, prin cântec și poezie.

La finalul festivității au fost premiaţi șefii de promoție, Fülöp Andrea și Székely Izolda, dar şi elevii Nagy Márton și Jenei Málvin, pentru rezultate deosebite obținute la diverse concursuri.

galerie foto: imagini de la festivitate

galerie foto gherlaBalázs-Bécsi Enikő a decernat premiile Fundației Téka. Laureații anului 2017 au fost Székely Izolda și Vajda Márta. Premiul Uniunii Democrate a Maghiarilor din România a fost decernat de deputatul Csoma Botond elevei Soós Emese Orsolya.

După premiere au urmat discursul directorului Timsa Ildikó, al primarului Ioan Neselean, al președintelui Fundației Téka Balázs-Bécsi Attila și al deputatului Csoma Botond.

Festivitatea oficială s-a încheiat cu o scurtă rugăciune a reprezenților bisericilor, Vajda Dániel de la biserica reformată, Kiss Lehel de la Biserica Baptistă și Küsmödi Attila de la biserica romano-catolică.

După festivitate, elevii însoțiți de familii și de profesori s-au îndreptat spre biserica reformată, unde preoții amintiți au ținut o slujbă ecumenică.

Riti József Attila

sus(8)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns