taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician
fundatia portile deschise gherla copii sarbatori spectacol

Porţile Crăciunului s-au deschis pentru copii la Fundaţia „Porţile Deschise”

Joi a fost o zi mai deosebită pentru cei 43 de copii din cadrul Fundaţiei „Porţile Deschise” din Gherla. Prin grija fundaţiei, în prezenţa părinţilor a avut loc tradiţionala serbare de Crăciun, moment sărbătoresc ce a umplut mica sală de festivităţi de pe strada Armenească.

Întâlnirea de suflet a debutat cu mesajul biblic al pastorului baptist Laurenţiu Leonaş, care a prezentat celor mici, dar şi părinţilor, cele mai mari nevoi ale omenirii, înainte de toate necesitatea dragostei între oameni. De aici a pornit şi programul susţinut de elevii fundaţiei. Prima dată au evoluat cei mici, preşcolarii şi elevii claselor pregătitoare , după care cei mari au prezentat o scenetă biblică. Corul copiilor a interpretat colinda „Astăzi s-a născut Cristos”, urmat de alte melodii de Crăciun. La final, cu toţii au rostit o binecuvântare şi au urat tuturor celor prezenţi în sală un Crăciun Fericit şi La mulţi ani.

galerie foto: imagini de la sebare

galerie foto gherlaCopiii au primit cadouri din partea conducerii fundaţiei, iar pentru toti cei prezenti s-au servit cozonaci şi sucuri.

În cadrul serbării s-a desfăşurat şi un târg de Crăciun, copiii confecţionând ornamente şi decoraţiuni, mult apreciate de oaspeti.

Szekely Csaba

sus(3)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns