hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

politie sofer etilotest

Poliţiştii au oprit pentru control un şofer la Sic. Era şi băut, şi cu permisul anulat

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Gherla au depistat duminică, 19 martie, în jurul orei 17.30,  un bărbat în vârstă de 34 de ani din comuna Sic, în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei.

In urma verificărilor, s-a constatat că şoferul avea permisul de conducere anulat și se afla sub influența bauturilor alcoolice.

Conducătorului auto a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

În acest caz se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are permisul de conducere suspendat sau anulat şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, fapte prevăzute de Codul penal.

foto: arhiva

sus(18)jos(7)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns