secondtex en gros magazin second hand gherla dej cluj satu mare depozit telefon

spatiu

hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program. taxi gherla star sova telefon dej cluj

spatiu

feroterm gherla dej cluj magazin feronerie materiale constructie verificare centrale termice. asociatia pro vita bucuresti

spatiu

locuri de munca gherla dej cluj angajare telefon salariu.locuri de munca gherla iclod cluj excavatorist buldozerist balastiera sofer salariu

spatiu

locuri de munca gherla iclod bontida dej cluj salariu agent vanzari sofer

politie cluj masina trafic

Poliţişti clujeni la înmormântarea unui şef de post, mort prin înjunghiere – VIDEO

Un sef de post a fost gasit decedat în biroul său, prezentând urme de înjunghiere. In urma anchetei, politistii au identificat doi suspecti.

Șeful de post al Poliției din localitatea Vișeu de Jos, din judetul Maramures, Nistor Gheorghe, a fost găsit pe 4 ianuarie 2017 de unul dintre colegii săi, decedat în biroul său. În primele momente după găsirea acestuia s-a acreditat ideea ca s-ar fi sinucis, însă arma din dotare nu a fost găsită. Ulterior, procurorii au descoperit pe corpul bărbatului mai multe plăgi înțepate, semn că a fost înjunghiat.

nistor gheorghe politistAncheta, care a beneficiat de sprijinul unei echipe de specialiști din cadrul IGPR, a identificat doi suspecti in acest caz. Acestia sunt doi frati din localitate, iar unul dintre ei a fost amendat de seful de post de sarbatori.

Acestia au fost reținuți pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, iar sambata, 7 ianuarie, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Duminica, 8 ianuarie, de la ora 14, în semn de respect şi solidaritate, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj vor păstra un moment de reculegere în memoria colegului care şi-a pierdut viaţa în timpul executării serviciului. Dimineaţă, echipaje de poliţie au pornit spre Vişeu de Jos pentru a-si conduce colegul pe ultimul drum.

In semn de recunoştinţă şi respect, timp de un minut, poliţiştii bistriteni vor înceta orice activitate şi vor păstra un moment de reculegere, iar cei aflaţi în deplasare cu autospecialele de serviciu, se vor opri şi vor aprinde rampele luminoase şi sistemul acustic, anunta IPJ Bistrita-Nasaud.

Gheorghe Nistor, în vârstă de 48 de ani, era casătorit și avea doi copii. El urma să se pensioneze în acest an.

video: imagini de la inmormantare

sus(23)jos(2)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely.nisip balast vanzare gherla dej cluj telefon mondial

spatiu

gherla aprtament vanzare bloc telefon pret dej cluj.laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

spatiu

locuri de munca ferma agricola fundatura iclod bontida cluj gherla dej

spatiu
apartamente gherla vanzare hyperion dej cluj telefon pret

Lasă un răspuns