hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon centru gama gherla dej locuri de munca angajare vanzator fotograf gherla dej cluj craciun

politisti

Polițiști avansați în grad de Ziua României – FOTO

15 polițiști clujeni au fost avansați în grad, de Ziua Națională a României.

Este vorba despre șapte ofițeri și opt agenți de poliție, care au dat dovadă de profesionalism şi au obținut rezultate foarte bune în activitate. Ei au fost avansați în gradul următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Avansarea în grad a avut loc în cadrul unei festivități defasurate la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, eveniment la care au fost prezente și familiile polițiștilor.

politist cluj politie ipj

Agentul principal de poliție Ovidiu Bota de la Poliția Gherla a fost avansat în gradul de agent-șef adjunct de poliție. În același grad a fost avansat agentul principal Ionuț Vasile Pampaș din cadrul Serviciului Criminalistic.

Din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, în gradul de comisar de poliție au fost avansați subcomisarul de poliție Stelian Cornel Crișan de la Serviciul de Investigații Criminale, subcomisarul de poliție Mirela Margareta Câmpean din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, subcomisarul de poliție Daniel Cristian Florea, subcomisarul de poliție Dan Crișan, subcomisarul de poliție Gavril Călin Rus, subcomisarul de poliție Constantin Crăciun.

În gradul de inspector principal de poliție a fost avansat inspector de poliție Mariana Ramona Ciubotariu din cadrul Serviciului de Resurse Umane.

În gradul de agent-șef de poliție au fost avansați agent-șef adjunct de poliție Cristina Pop de la Serviciul Cazier Judiciar și Evidență Operativă, agentul-șef adjunct de poliție Ionuț Claudiu Ungur din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, agentul-șef adjunct de poliție Vasile Pleșa, de la Secția 6 Rurală Florești, agentul-șef adjunct de poliție Cristian Virgil Moldovan de la Poliția Câmpia Turzii și agentul-șef adjunct de poliție Ioan Dinu Borodi din cadrul Poliției Dej.

Agentul de poliție Darius Iuliu Raită din cadrul Poliției Turdaa fost avansat în gradul de agent principal de poliție.

Seful inspectoratului i-a felicitat pe polițiști, apreciind că fiecare dintre ei contribuie esenţial la creşterea performanţei serviciului poliţienesc şi a prestigiului instituţiei, dovedind în paralel cu un comportament civic exemplar.

sus(5)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns