hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

sofer etilotest politist

Poliţia în urmărire după un tânăr şofer băut, prin Floreşti. Povestea era şi mai complicată

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi pe 17 aprilie 2017, în jurul orei 3,30 dimineaţa, cu privire la faptul că un conducător auto, aflat sub influenţa alcoolului, a produs un accident rutier cu pagube materiale, după care a plecat de la faţa locului.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la locul indicat şi au depistat în trafic autoturismul în cauză, pornind în urmărirea acestuia spre cartierul Cetatea Fetei, din Floreşti.

La un moment dat, conducătorul auto a oprit şi a ieşit din maşină, fugind spre un teren viran. El a fost prins imediat şi imobilizat, stabilindu-se că este vorba despre un tânăr, de 20 de ani, din Aghireşu, care nu avea permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului.

În autoturism, pe locul pasagerului, a fost identificat un bărbat, de 42 de ani, din Cluj-Napoca, care se afla în stare de ebrietate, stabilindu-se că este proprietar al autovehiculului.

În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că proprietarul autovehiculului, încercând să iasă cu autoturismul din parcarea unui local public de pe strada Eroilor, a avariat trei autoturisme parcate. În acel moment, la solicitarea proprietarului, tânărul din Aghireşu s-ar fi urcat la volan pentru a-l transporta acasă, plecând de la locul producerii accidentului.

În urma depistării acestora şi testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat – în cazul proprietarului, respectiv 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului fără permis.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute de Codul penal. (foto: arhiva)

sus(5)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar programlocuri de munca gherla dej cluj alcem constructii muncitor

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns