hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari

fotbal ploaie

Ploaie pe teren și ploaie de goluri la meciul de fotbal Armenopolis Gherla – Viitorul Mihai Georgescu Cluj-Napoca

O furtună violentă era cât pe ce să dea peste cap desfăşurarea meciului de fotbal dintre echipele Armenopolis Gherla şi Viitorul Mihai Georgescu, programat duminică, de la ora 17, pe stadionul „Olimpia”.

Din fericire, ploaia s-a oprit până la fluierul de start şi chiar dacă terenul a mai fost stropit în cele 90 de minute de joc, partida s-a jucat în condiţii relativ bune, în condițiile în care pe gazon au mai apărut bălți.

Armenopolis Gherla a întâlnit o echipa fără energie, iar asta s-a văzut în rezultatul final. A fost 10-0 la final, după 4-0 la pauză. Au marcat Bocoş (3), Doroftei, Stan, Marian, Gligan, Rad, Moldovan şi Precup. Nu că ar fi contat foarte mult, Armenopolis a ratat un penalty.

„A fost un meci uşor, mai mult de antrenament”, a delcarat antrenorul Cristi Vedean.

Echipa de start: Morar, Moldovan, Codorean, Tînc, Marian, Stan, Roman, Gligan, Bocoş (c), Doroftei, Precup. Rezerve: Rad, Divricean, Fechete şi Maier de la echipa de juniori, Bozsak.

La Armenopolis sunt şi două transferuri noi. Este vorba despre mijlocaşul Sebastian Rad, de 27 de ani, care a mai jucat la CS Aghiresu şi Cătălin Maier (17 ani), revenit de la Vulturul Mintiu Gherlii.

Juniorii au jucat meciul etapei joi, când au câştigat cu 2-0 (1-0 la pauză).

Meciul din etapa a III-a, programat pe 9 septembrie, cu Unirea Tritenii de Jos, ar putea fi amânat, deoarece nouă jucători de la Armenopolis pleacă în Slovenia la Campionatul European al cluburilor de minifotbal. „Am depus o solicitare de amânare la AJF Cluj, sperăm să primim un răspuns pozitiv”, a mai precizat Vedean.

sus(11)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj pufarom

Lasă un răspuns