hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

lemne de foc vanzare gherla dej clujfeorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj

asociatia pro vita bucurestimasaj salon gherla farcas simona dej cluj

locuri de munca gherla salon giulia coafor manichiura dej cluj

fotbal gol poarta plasa minge balon

Ploaie de goluri la meciul Unirea Dej – Vulturul Mintiu Gherlii, pe o căldură insuportabilă

Miercuri seara de la ora 19, când termometrele araăau înca peste 30 de grade, a avut loc pe stadionul din parcul dejean  prima partidă de verificare a sezonului între echipa din liga III Unirea Dej şi Vulturul Mintiu Gherlii.

Oaspeţii au intrat pe teren cu doar zece jucători, după ce nu au efectuat niciun antrenament în această vară. Unirea, antrenată începând de luni de fostul jucător şi tehnician a lui FC U, Alpar Meszaros, a avut doar o singură şedinţă de pregătire la începutul săptămânii.

Chiar şi în aceste condiţii, cei care au deschis scorul au fost oaspeţii, în primul minut de joc. Pe parcurs, însă, experienţa tinerilor jucători de la formaţia dejeană – majoritatea componenţilor grupării de lângă Someş au abia 17-18 ani – şi-a spus cuvântul.

Gazdele au câştigat întâlnirea cu scorul de 8-2 (4-1), iar portarul bonţidean Szekely Lorand de la Unirea pur şi simplu a şomat.

La mintiuani au evoluat şi doi fotbalişti noi veniţi, este vorba despre un portar de la FC Baia Mare şi un atacant de la Cetate Deva, ultima echipă de liga a III-a. Transferul lor la formaţia de lângă Gherla este în curs de derulare.

Vulturul Mintiu Gherlii va continua seria meciurilor amicale cu formaţii de liga a V-a şi a IV-a din zona Dejului.

Szekely Csaba

sus(0)jos(4)
loading...

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla constructii munctiroi dej cluj

Lasă un răspuns