hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

pompieri gara gherla

Pericol de explozie la gară după ce s-a fisurat o conductă de gaz – VIDEO

Pompierii de la SVSU Gherla și de la Detașamentul din Dej au intervenit joi la amiază la gară, după ce s-a anunțat o conducta de gaz fisurată, după ce a fost lovită de o mașină.

Alarma s-a dat la orele amiezei și în Piața Unirii au intervenit pompierii, întrucât exista pericolul unei explozii. A sosit și un echipaj de la compania de gaz, care a luat măsuri pentru remedierea rapidă a situației.

„Cand am ajuns noi, gazul fâsâia cu putere din conducta crăpată, dar au venit în câteva minute cei de la compania de gaz și s-au ocupat de remedierea situației”, a declarat un pompier. „Din câte am înțeles, un șofer ar fi vrut să parcheze în apropiere și a atins ușor conducta, care s-a fisurat”.

„Un cot de la o conductă aflată lângă clădirea gării era fisurat și a trebuit să îl înlocuim”, a mai precizat un angajat de la gaz.

video, în continuare

sus(3)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns