hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feorterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujasociatia pro vita bucuresti

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

lemne foc gherla dej cluj livrare domiciliu telefon pretsalon chirie gherla coafor frizerie

revelion 2018 gherla dej cluj escape pret

pompieri gara gherla

Pericol de explozie la gară după ce s-a fisurat o conductă de gaz – VIDEO

Pompierii de la SVSU Gherla și de la Detașamentul din Dej au intervenit joi la amiază la gară, după ce s-a anunțat o conducta de gaz fisurată, după ce a fost lovită de o mașină.

Alarma s-a dat la orele amiezei și în Piața Unirii au intervenit pompierii, întrucât exista pericolul unei explozii. A sosit și un echipaj de la compania de gaz, care a luat măsuri pentru remedierea rapidă a situației.

“Cand am ajuns noi, gazul fâsâia cu putere din conducta crăpată, dar au venit în câteva minute cei de la compania de gaz și s-au ocupat de remedierea situației”, a declarat un pompier. “Din câte am înțeles, un șofer ar fi vrut să parcheze în apropiere și a atins ușor conducta, care s-a fisurat”.

“Un cot de la o conductă aflată lângă clădirea gării era fisurat și a trebuit să îl înlocuim”, a mai precizat un angajat de la gaz.

video, în continuare

sus(3)jos(6)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns