ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita

Pentru pescari: cinci lacuri noi la Jucu!

Pescarii din zona Gherla – Cluj au de curand la dispozitie o noua destinatie: Jucu! Cinci lacuri, cu un luciu de apa total de aproape 20 de hectare, au fost de curand arendate de Asociatia Judeteana a Pescarilor Sportivi Cluj.

Lacurile, aflate in spatele fabricii Bosch, sunt in proprietatea USAMV Cluj si erau de mult timp abandonate. Luarea in arenda, incepand cu data de 1 iulie 2014, a permis AJPS Cluj sa inceapa curatenia si amenajarea corespunzatoare pentru pescuit.

lac pescuit jucu cluj

foto: Google Earth

Pescarii trebuie sa plateasca o taxa de 10 lei

Amenajate sau neamenajate, lacurile nu au dus lipsa de clienti. De acum insa, ei vor trebui sa achite o taxa simbolica de 10 lei/zi/pescar. Sambata si duminica, seful AJPS, Andrei Pop, alaturi de care s-a aflat consilierul AJPS Cristian Gherghisan si Kiss Stefan de la clubul din Gherla, insotiti de jandarmi de la Gherla, au facut vizite inopinate la lacuri. Daca sambata au fost gasiti la pescuit aproximativ 40 de pescari, chiar si din Gherla, duminica abia au numarat vreo 10. Acestora le-a fost adus la cunostinta noul statut al lacurilor si au fost invitati sa achite taxa de pescuit.

Lacurile de la Jucu au potential„, spune Andrei Pop, directorul AJPS Cluj. „Se poate pescui cu 3-5 bete, la caras, biban si crap. Prima populare o vom face la primavara„, da asigurari seful AJPS.

Pana atunci, mai este inca de lucru. Membri ai asociatiei au desfasurat in ultimele saptamani lucrari de cosire, curatenie, s-au taiat salciile crescute aiurea, astfel ca unul dintre lacuri este aproape gata pentru pescuit, in conditii decente. Urmeaza o operatiune de ingradire, instalarea de panouri de avertizare, intocmirea unui regulament si angajarea de paznici.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

1 comentariu

  1. Cu o floare nu se face primavara, dar e si asta un inceput. Asa poate justifica si AJPS ce se face cu sumele colectate din taxa de pescuit sportiv.

Lasă un răspuns