hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj umerase la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pret

puscarias gherla

Penitenciarul Gherla dezminte: „Tânărul care ar fi făcut un «live» pe Facebook nu se află închis la noi” – VIDEO

Un tânăr care a publicat pe Facebook o filmare, spunând că se află închis în Penitenciarul Gherla, a pus pe jar administraţia instituţiei, dar şi procuratura. După verificări s-a constatat că tânărul din imagine nu apare în evidenţele penitenciarului.

Luni la amiază, site-ul televiziunii România TV rtv.net a publicat o ştire conform căreia un tânăr ar fi făcut un „live” pe Facebook, adică o filmare în direct, în care ar fi susţinut că se află închis în Penitenciarul Gherla.

Au voie şmécherii să facă. L-am șmanglit prin nişte combinaţii telefonul. Suntem şi noi oameni de la Iaşi. Ne cunoaşte şi pe noi Cordunenii. Andreian “Beleaua” Corduneanu e lângă mine aici, e prietenu’ meu bun”, ar fi spus individul în filmuleţul postat pe internet.

video, în continuare

sursa: evz.ro

După ce ştirea a apărut în presă, administraţia penitenciarului Gherla s-a autosesizat şi s-a dispus o verificare operativă în legătură cu cele susţinute.

„În urma verificărilor s-a constatat că tânărul care apare în fotografia publicată în presă nu este deţinut la Gherla. Nici imaginea respectivă nu este din Penitenciarul Gherla”, a declarat Tofan Iuliu Ciprian, purtătorul de cuvânt al instituţiei. „S-a făcut o verificare operativă la camerele deţinuţilor şi nu s-a confirmat nimic”.

Şi procuratura s-a autosesizat în acest caz cu iz penal, întrucât introducerea de telefoane mobile în penitenciar este pedepsită. Interesant este faptul că deţinerea unui telefon mobil în celulă nu cade sub incidenţa legii, doar introducerea.

În baza concluziilor verificărilor de la Penitenciar, este posibil ca tânărul care susținea pe Facebook că se află închis la Gherla să fi făcut o glumă, ori să se afle închis în altă parte.

Live pe Facebook din Penitenciarul Gherla: “E bine, mâncărică, vine om cu pachete, alea, muzicuţă, ţigărele”

««

sus(1)jos(7)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns