hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj locuri de munca angajare ferma vaci muls fundatura iclod gherla dej cluj

accident gherla baita politie cluj

Patru persoane rănite în accident la intrarea în Gherla, la Băița – VIDEO

Un şofer care nu a păstrat distanţa faţă de maşina din faţa să a provocat un accident rutier soldat cu cu patru victime.

Evenimentul s-a produs marţi în jurul orei 11, la intrarea în Gherla dinspre Cluj, la Băiţa.

Un şofer de 62 de ani  din Cluj-Napoca, care conducea un autovehicul marca Ford spre Gherla, din cauza faptului că nu a păstrat distanţa în mers faţă de un autovehicul Ford aflat în faţa sa, a intrat în coliziune cu acesta când maşina care îl preceda intenţiona să efectueze un viraj la stânga, pentru a intra în sat. Aceasta era condusa de un şofer din Mica, în vârstă de 28 de ani.

În urma impactului, o persoană din maşina condusă de şoferul din Cluj şi alte trei din celălat autovehicul – soția, mama și tatăl șoferului, au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri de la medicii de pe Ambulanţă.

Ambii șoferi au povestit că între mașinile lor se mai afla o mașină, care ar fi depășit pe partea dreaptă autovehiculul din față, derutându-l pe șoferul din spate.

Întrucât în urma accidentului la una dintre mașini erau scurgeri, a fost solicitat să intervina şi echipajul de pompieri voluntari de la SVSU Gherla.

Poliţiştii i-au testat pe cei doi şoferi cu aparatul etilotest, cu rezultat negativ.

O persoană a fost transportată la spitalul de ortopedie din Cluj-Napoca, iar celelalte trei la spital la Dej.

Circulaţia s-a desfăşurat cu dificultate în zona până la terminarea cercetărilor.

video, în continuare

sus(2)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns