hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

penitenciar duba detinut gherla

Patru persoane din Gherla, condamnate la 5 ani de inchisoare. Cum scoteau miliarde din bănci

Peste 6 miliarde de lei vechi, imprumutate de la o banca, s-au facut nevazute, disparand in buzunarele unor persoane. Politistii de investigatii criminale au intrat pe fir, iar dupa judecata, instanta a decis trimiterea dupa gratii.

Patru persoane din Gherla, intre care trei femei si un barbat, au constituit un grup organizat, savarsind mai multe inselaciuni cu consecinte foarte grave.  Folosindu-se de alte persoane, inculpate si acestea in dosar, carora le-au furnizat adeverinte false, au obtinut credite de peste 6 miliarde de lei vechi, de la CityBank.

Dupa luni de judecata, cei patru au fost condamnati pe 5 ianuarie 2017 de Sectia Penala a Tribunalului Cluj la cate cinci ani de inchisoare cu executare.

In dupa-amiaza zilei de 6 ianuarie, politistii de invistigatii criminale din cadrul Politiei Gherla au pus in aplicare mandatul de executare a pedepsei inchisorii pentru trei dintre persoanele condamnate in dosar.

Barbatul in varsta de 57 de ani a fost incarcerat la Penitenciarul din oras, iar cele doua femei, in varsta de de 46 si respectiv 55 de ani, au fost inchise la sectia exterioara de la Cluj-Napoca.

A patra persoana condamnata, tot o femeie, nu a fost gasita la domiciliu, aceasta fiind plecata in Italia. Femeia a fost data in urmarire.

sus(85)jos(10)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

locuri de munca gherla dej cluj alcem constructii muncitorcoafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

2 comentarii

  1. Împărțit la patru, vine un 1,5 mild de căciulă, pe cinci ani, adică 60 luni, dă 25 mil/lună, adică 2500 lei noi. Dacă pui masa și cazarea plătită de fraieri, afacerea are o bună paritate. Poate organizați și ceva excursii... 😉

    sus(44)sus(4)
  2. Astfel de persoane trebuiau puse la racoare in urma cu 15 ani. Pacat ca articolul nu da NUME si PRENUME ci doar doamna si domnul. Fiti mai expliciti......trebuie sa citesc presa clujeana sa stiu de cine este vorba......dupa cateva zile aflasem cine sunt inculpatii. Deci poate tineti cont de ce v-am scris.....

    sus(37)sus(1)

Lasă un răspuns