taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
liceu petru maior gherla india

Oaspeţi din India, de la Lechinţa şi Aluniş la Zilele Liceului „Petru Maior” – VIDEO

Zilele Liceului Teoretic „Petru Maior” din Gherla au reprezentat o adevărată sărbătoare a unităţii de învăţământ.

La sărbătoarea de miercuri, 24 mai 2017, a fost prezentă o delegaţie din India, de la St. Mark’s din MeeraBagh, New Delhi, condusă de directoarea Anjali Aggarwal şi profesorul Pooja Minocha. Liceul din Gherla derulează un schimb cultural cu unitatea de învăţământ din India.

De asemenea, au fost oaspeţi elevi de la Liceul Tehnologic din Lechinţa, judeţul Bistriţa-Năsăud, alături de directorul Oana Raluca Baci şi elevi din clasa a VIII-a dela Scoala Gimnazială din Aluniţ, cu care liceul Petru Maior are parteneriate.

Gazdele au pregătit pentru invitaţi un tur al liceului, cu workshop-uri atractive, pe diverse teme.

galerie foto: imagini de la eveniment

galerie foto gherlaSpectatorii, în principal elevi şi cadre didactice de la liceul gazdă, au avut parte la cinema de un program artistic în cadrul căruia au evoluat cei mai talentaţi tineri ai şcolii: instrumentiştii Mihnea Steiu şi Răul Iusan, un grup de elevi din clasa a VII-a, care au prezentat o dramatizare după povestea fascinantă a naturii, cu armonia şi subtilităţile ei, dans sportiv cu perechile Emma Bucsar – Dragoş Oltean şi Alexandra Fort – Florin Mathe, Gabriel Precup cu interpretare la orgă, un moment coregrafic intitulat „Cuminţenia Pământului” cu Cristina Vladar, dansuri şi tradiţii indiene transpuse pe scenă de Alexandra Blejan, alături de colegele Delia Coroian şi Andreea Pop din formaţia de majorete, dar şi elevi ai clasei a V-a, pregătiţi de prof. Cosmina Monoses.

galerie foto II – fotografii Ioan Moldovan

galerie foto gherlaSpiritul tânăr şi-a găsit expresia artistică nu doar în formele moderne, ci şi în jocul popular tradiţional, prezentat de Ansamblul folcloric „Valea Someşului”, coordonat de prof. Ovidiu Todea.

Spectacolul festiv care a avut loc în sala cinematografului s-a încheiat cu evoluţia unei formaţii de dansuri a elevilor oaspeţi, îmbrăcaţi în costume tradiţionale, ceva nou şi inedit pentru gherleni.

Szekely Csaba

video, în continuare – dans indian (imagini SIGMAFOTO)

sus(10)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns