hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

O tânără din Gherla va înmâna medaliile la Campionatul European de Gimnastica 2017 de la Cluj. Voluntariat cu fetele noastre – VIDEO

O competiţie de anvergura Campionatului European de Gimnastică trebuie să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, iar voluntarii sunt persoanele care iau parte activă la bunul mers al lucrurilor. La ceremonia de deschidere de miercuri de la Cluj au fost prezente şi două tinere din Gherla.

Cristina a fost conducătoare de coloană în ceremonia de prezentare a drapelelor ţărilor participante, cu steagul Germaniei, iar Georgiana a purtat steagul Lituaniei. Pline de emoţie, după un tur al sălii, alături de alţi 35 de purtători de steaguri ale ţărilor participante la competiţie, cele două voluntare au urcat pe podium, moment în care au fost declarate deschise Campionatele Europene de Gimnastică de la Cluj.

video, în continuare

Atât Cristina, cât şi Georgiana, au aflat de pe internet despre ocazia de a deveni voluntar la campionate. Cristina (20 de ani) este studentă la PR & Comunicare din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai şi voluntar în cadrul organizaţiei universităţii clujene. Georgiana, care are 18 ani şi este elevă la liceul „Petru Maior”, se află la prima experienţă în calitate de voluntar.

cristina georgiana gherla gimnastica clujMunca la această competiţie este una bine prestabilită. Cristina face parte din departamentul media, sprijinind jurnaliştii acreditaţi, iar Georgiana a fost inclusă în departamentul ceremonie, fiind cea care va înmâna medaliile sportivilor câştigători.

Activitatea voluntarilor începe la ora 10 dimineaţa şi se încheie la 10 seara. Dacă Cristina ţine legătură cu jurnalişti din peste 30 de ţări, Georgiana participa la şedinţe foto, la selectarea ţinutelor pentru ceremonie, iar în timpul rămas ajută la bunul mers al lucrurilor.

Cristina, o obişnuită a acţiunilor de voluntariat, spune că se simte entuziasmată să ia parte la un asemenea eveniment şi că poate participa la acţiuni organizatorice dintre care multe nu se văd la televizor. Misiunea pe care o are acum îi permite să îşi dezvolte aptitudinile organizatorice, să intre în contact cu oameni din alte culturi care iubesc sportul. Nu în ultimul rând, are satisfacţia pe plan profesional, pentru că tot ceea ce face aici are o legătură cu studiile de la facultate.

La rândul ei, Georgiana este foarte pasionată în misiunea ei. „Campionatul îmi dă posibilitatea să cunosc oameni care au făcut performanţă în sport, dar şi persoane ale căror idealuri în viaţă sunt perseverenţa în dezvoltarea profesională”, spune ea. Tânăra speră să înmâneze cât mai multe medalii sportivilor români: „În acel moment m-aş simţi cu adevărat patrioată şi aş fi mândră pe deplin de ceea ce fac!”

Pentru cele două fete urmează zile de foc: joi au loc calificarile feminine, iar în ultimele trei zile de concurs, finalele.

Lucian Vişan

sus(42)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns