hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca gherla dej cluj umerase la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pret

ungurean ariela cluj disparuta italia femeie

O tânără din Cluj a dispărut după ce a plecat în Italia – familia nu a mai reușit să o contacteze din vară

Disperare mare într-o familie din Cluj, după ce o tânăra de 28 de ani a plecat în Italia, iar din vară nu a mai putut fi contactată.

Poliţia a fost sesizată despre dispariția femeii, Ariela Ungurean, de 28 de ani, din Cluj-Napoca, judeţul Cluj. Aceasta a plecat în Italia voluntar, în luna martie 2017.

Pana în luna iunie, tânăra a ținut legătura cu familia de acasă. Contactul cu ea s-a întrerupt brusc la sfârșitul aceleiași luni, iar aparținătorii nu au mai reușit de atunci să o contacteze.

Mama tinerei nu a putut preciza în ce zonă din Italia se afla fiica ei.

Tânăra dispărută are următoarele semnalmente: înălţime 1,57 m, 50 kg, faţa ovală, ochi căprui, păr șaten, vopsit blond. Ca semne particulare, pe o gambă are un tatuaj cu litere chinezești, de culoare albastră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoană dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Tânăra din Cluj dată disparută în Italia… nu era dispărută – isterie pe Facebook cu o sosie

sus(0)jos(9)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns