hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon locuri de munca gherla dej cluj sofer distributie mariflor

ambulanta

O șoferiță și un copil răniți ușor în accident la Salatiu – femeia păcălită de o curbă strânsă

O femeie și un copil au ajuns miercuri la spital, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier.

Dimineata în jurul orei 8,45, șoferița, în vârstă de 26 de ani, din Salatiu, circula la volanul unei mașini prin localitatea Salatiu, din direcția Petrești spre Mintiu Gherlii.

Femeia nu a ținut cont de faptul că șoseaua era umedă, astfel că într-o curbă periculoasă la stânga, a pierdut controlul volanului, mașina a fugit de pe șosea și s-a oprit într-un șanț de pe marginea drumului.

In mașină se mai afla un pasager, un copil în vârstă de 5 ani, tot din Salatiu. Ambele persoane au fost rănite usor și au fost preluate de un echipaj de ambulanță de la Gherla, fiind transportate la spital pentru investigații medicale.

Polițiștii au testat-o pe șoferița cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

foto: arhiva

sus(5)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns