hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

locuri de munca vanzator inghetata alpin gherla dej cluj

accident livada renault camp politie gherla cluj

O maşină a zburat pe câmp în accident la Livada, după o ciocnire în lanţ – VIDEO

Trei autovehicule au fost implicate într-un accident de circulaţie produs sâmbătă după-amiază în jurul orei 14 la intrarea în Livada dinspre Iclod, pe şoseaua Cluj-Napoca – Gherla.

Din primele informaţii, un şofer de 44 de ani din Livada, aflat la volanul unui KIA înmatriculat în străinătate, care circula spre Gherla, nu ar fi păstrat distanţa corespunzătoare faţă de maşina din faţa sa, un Renault, condus de un şofer de 57 de ani din Cluj-Napoca, intrând în coliziune cu aceasta, proiectând-o în remorca unui autovehicul aflat în faţa acesteia, un Ford condus de un şofer de 25 de ani din Gherla, care oprise într-o coloană formata din cauza unui accident rutier, petrecut cu puţin timp înainte.

In urma impactului, cea de-a doua maşină a părăsit soseaua pe partea dreaptă a sensului de mers, oprindu-se pe un teren arabil din apropiere.

La locul accidentului a intervenit un echipaj medical, care a acordat îngrijiri şoferului din autoturismul Renault, care a fost rănit uşor, iar poliţiştii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

Toţi şoferii implicaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că niciunul nu consumase băuturi alcoolice.

Pagubele produse au fost estimate la suma de 15.000 de lei.

video, in continuare

sus(2)jos(16)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns