locuri de munca anut gherla dej cluj escape

fast food km 0 gherla comenzi livrari la domiciliu

festival celtic beclean bistrita 2018

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej gama optic angajare consultant vanzari constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj pizzerie gherla strand kimbo livrare la domiciliu restaurant bar grill telefon scoala soferi auto permis promo gherla dej cluj

masina incendiu pompieri gherla dej nicula

O mașină a luat foc lângă Gherla – șoferul venea de la Mănăstirea Nicula, mașina s-a facut scrum în incendiu – VIDEO

Un şofer care se întorcea miercuri dimineaţă cu maşina de la Mănăstirea Nicula s-a trezit dintr-o dată înconjurat de flăcări.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 9.15, la ieşirea din Nicula spre Gherla. Şoferul, un bărbat de 37 de ani din Braşov, conducea un autovehicul marca Ford Fiesta, iar la un moment dat, limbi de foc au apărut din toate părţile.

În scurt timp, maşina a fost cuprinsă de flăcări. Un şofer din Gherla, aflat în trafic, a sunat imediat la 112. In apropiere, angajații unei ferme au observat mașina în mers, de sub care ieșeau flacări. Până la sosirea pompierilor, au încercat să lichideze focul cu stingătoare, însă a fost o misiune imposibilă.

Au intervenit pompierii de la Detaşamentul din Dej, care au stins  focul. Maşina însă a fost distrusă aproape în totalitate, iar în urmă a rămas un schelet de metal şi plastic topit.

Soferul aflat în mașina aprinsă a mai povestit că avea rezervorul plin, iar după izbucnirea incendiului, s-a îndepărtat rapid, temându-se de o explozie. Riscându-și viața, s-a întors la autovehiculul în flăcări să-și ia telefonul, actele și rucsacul din portbagaj.

„M-am mirat de inconștiența altor șoferi, care deși au văzut că e incendiu, au trecut pe lângă mașina care ardea ca o torță, fără să-și dea seama la ce pericol se expun!”, a mai povestit omul, scăpat teafăr.

Cauza probabilă a incendiului este un scurticrcuit la instalația electrică.

video, în continuare

imagini primite de la Cosmin și Levente

sus(6)jos(11)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

10 comentarii

 1. Evenimentul este unul tragic, dar si mai tragic este ca au trecut masini pe langa fara sa opreasca sa intinda o mana de ajutor. Oricine ar trebuii si cred ca au un estintor si putem intervenii atunci cand vedem o problema. Se pare ca inca traim in Romanica nepasarii. Haideti macar sa incercam sa fim mai buni, mai pasatori sa ajutam atunci cand putem, sa ridicam un ambalaj gol de pe strada atunci cand dam cu piciorul in el, sa fim mai umani.

  sus(30)sus(3)
 2. Vreau si eu sa inteleg o treaba. De ce avem pompieri in oras daca la orice interventie vin pompierii de la Dej? In cazul de fata pompierii nostri erau la cel mult 2 minute distanta si puteau stinge incendiul mult mai repede. Bine ca sunt fruntasi la concursuri dar la interventii zero.

  sus(38)sus(8)
  • 1.Tocmai după ce o luat un grandios loc 1 de câțiva ani la un incendiu au mers fara apa - GHERLENII NOSTRI - , DECI la ce să mai iasă.
   2.Un PrimMenestrel a dat dispoziție marinărească (la adunatul bocancilor) sa se reducă unități de pompieri (și atunci o rezultat pensionari de la 39 de ani), deci subunitatea de pompieri militari Gherla - prin zona liceului Maghiar - a fost înaintată la grad de unitate și apoi desființată ...Da parca municipiu nu are nici oficiu de pensii nici ... Așa că la DEFILARE .

   sus(17)sus(5)
  • Floricel te rog sa spui tu , ca vad ca le știi pe toate , când au mers pompieri fără apa la foc.Spune locu și perioada când au mers.

   sus(8)sus(5)
   • Întreabă pe unu Herman din Kandie - erau foarte fericiți că au apărut pomperii da cu o găleată de apa , că nu-au apucat ..... Povesti - noroc cu Deju . Daca le sti pe toate parca in anul când au luat locul 1 la Campionatul Mondial pe sate ... Da poți întreba că poate de lauda .

    sus(7)sus(3)
  • Tu .comentator ar trebui sa te documentezi înainte sa acuzi pe pompieri din gherla.Ei nu au voie sa iasă cu mașinile din localitate, ei numai în gherla hasdate silivaș băița merg.Te rog sa îmi spui când i- ai văzut pe pompieri din gherla la o intervenție in afara localității.Și îți spun și motivul pentru care nu au voie sa meargă , pentru ca primăria are contracte cu societăți comerciale private care plătesc o TAXA DE POMPIERI în fiecare an.De când sa înființat formația de pompieri , ei nu au părăsit orașul niciodată .Ei acționează numai în oraș.Cum ar fi sa meargă la foc la iclod și sa apară un incendiu la gherla.Gherleni plătesc taxa de pompieri.De aceea fiecare localitate trebuie sa aibă pompieri voluntari.

   sus(9)sus(8)
   • Mda. Pompierii cica sunt voluntari, taxa de pompieri nu e voluntara. Sunt atat de voluntari incat o fac de buna voie si daca au chef desi sunt angajati ai primariei. Cu alte cuvinte sunt angajati ai primariei care o freaca pe un salariu, voluntar adica.

    sus(20)sus(6)
   • O să traseze primăria o linie cu var la hotaru Municipiului sa fie siguri că nu o depășesc - și dacă te incadrezi in interior te întreabă de ești privat (că atunci bagi sigur taxa ) sau daca esti persoana privata numaru de pe listele de vot la locale . Apoi localizează problema până vin ajutoare . SANTEM ABSURZI - ARDEA O MASINA LA 2KM DE REMIZA POMPIERILOR SI SE PUTEAU INTAMPLA MULTE . Nu învățăm numai după tragedii și după uităm repede .
    #Colectiv

    sus(12)sus(3)
 3. Tu furi curent mă.Ce vina au pompieri dacă ei nu au voie să mearga numai in oras la noi.Primaria trebuie să îi lase sa mearga inafara orașului.In fișa postului îi specificat că nu au voie să paraseasca orașului numai cu acordul primăriei.Si daca taxa aia de pompieri primăria o pus-o nu oameni de acolo.
  Si cu concursurile de pompieri is altceva.Daca nu sti cu ce se mănâncă stai in banca ta.Nu începe tu sa acuzi pe nimeni, ca nu cred ca ai vrea sa lucrezi la pompieri pe bani de-a a le la.

  sus(7)sus(13)
 4. Nu stiu daca la comentariul meu faci referire "ma stelian", insa musai sa-ti spun ca daca furam curent, aveam mai multe vile si terenuri decat toti sefii tai la un loc. Pe de alta parte, asta am zis si eu, exact ca tine...o frecati, conform fisei postului de voluntar (cred ca nu cunosti termenul de voluntar) pe un salariu. N-am zis nici ca e mare nici ca e mic doar ca il incasati cam degeaba. Daca va credeti atat de competenti nu va opreste nimeni sa mergeti pe posturi platite dublu, triplu. Aaaa dar stai asa...ca nu e nevoie. Acum salariile vi le puneti singuri in primarie. Referitor la taxa in cauza, atata timp cat eu o platesc si tu o incasezi macar sa ma dau cu parerea pot. Si inca ceva. Nu mai intindeti atat de tare coarda ca poate o rupeti si s-a trezi odata "mamaliga" sa vina peste voi.

  sus(24)sus(4)

Lasă un răspuns