taxi gherla telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca santioana gherla dej cluj angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor
politie diplomat suspect gherla

O geantă diplomat suspectă, lăsată pe o bancă, a băgat în alertă Poliţia – VIDEO interventia pirotehnistilor

Un taximetrist aflat luni seara in centrul orasului a observat pe o banca din apropierea parcului mic o geanta diplomat. In apropiere nu se afla nimeni, asa ca barbatul a dat alerta.

In urma sesizarii facute la ora 18.53, la locul indicat au fost mobilizate echipaje de politie si de pirotehnisti de la IPJ Cluj, care au luat toate masurile de precautie pentru astfel de situatii. Circulatia autovehiculelor a fost blocata pe soseaua principala, iar pietonii au fost nevoiti sa ocoleasca zona.

In urma verificarilor s-a constatat ca diplomatul nu prezenta niciun pericol, acesta fiind gol.

Politistii spun ca nu s-a prezentat nicio persoana pentru a revendica servieta respectiva. Aceasta va fi pastrata la camera de corpuri delicte.

video: filmul interventiei

 

sus(19)jos(7)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

1 comentariu

  1. O da bomba de-aia mare de doua...doi kile...o dat mare

    sus(21)sus(10)

Lasă un răspuns